Prinaša dobička EVA Težko Potovanje Primeru Skladiščenja Primeru Zaščitna Torbica Torba, kovček Za Oculus Quest 2 Gaming Slušalke

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€8.91

-62%

€23.46

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Prinaša dobička EVA Težko Potovanje Primeru Skladiščenja Primeru Zaščitna Torbica Torba, kovček Za Oculus Quest 2 Gaming Slušalke

Bullet Točk:

1、Posebno Zasnovan Primeru Težko: Za Oculus Quest2 VR slušalke.Odkrijte nahrbtnik potovalna torbica za Oculus Quest 2 VR gaming slušalke, trmast VR primeru z ekskluzivno načrta, ki je zgrajen za zaščito vašega VR slušalke pred poškodbami in bi shranjevanje, kot tudi prevoz vetrič.Dvojno zadrgo design zagotavlja enostaven dostop do vaše slušalke in pribor.

2、Odlično Prilegajo in Majhne Velikosti: Po meri cut EVA pena v notranjosti snuggly ima svojo za Oculus Prizadevanju za slušalke in pribor, vključno z grip dotikom kontrolne enote, ki je za Oculus Prizadevanju za baterije, 15W za izmenični tok, AA baterije za Oculus Prizadevanju baterijo, svoj objektiv za varovanje sluha, uho brsti, vodja stra okvir prijazno distančnik trdno na mestu, še posebej, ko ste na poti.Majhne velikosti zagotavljajo več udobja za vas, za prevoz ali skladiščenje, ki bo rešil več prostora za vas.Dimenzije: o 14.56*9.056*4.13 palčni.

3、Edinstveno Nahrbtnik Design: zagotoviti več prostora za shranjevanje, za razliko od večine potovanje primeru, vrečke za Oculus Prizadevanju VR slušalke, ki pridejo le z ročajem, naš primer funkcije zelo udoben nahrbtnik zasnova da opravljajo svoje slušalke vetrič.

4、Paket Vključuje: 1 x kovček za Oculus Quest 2 VR gaming slušalke.

5、Vrhunsko Gradnjo in Zaščito: s PU lupine, da vam za Oculus Prizadevanju VR slušalke in pribor zaščitena pred padcem škodo, EVA krpo plast v celoti ohraniti elemente na zaliv , fit za Oculus slušalke in oprema - naše VR primeru prinaša v vseh frontah

Specifikacije:

Velikost: o 37*23*10.5 cm /14.56*9.056*4.13 palčni

Material: PU in napredno EVA

Barva: siva

Seznam Vsebine:

1 x kovček za Oculus Quest 2 VR Gaming Slušalke

Načini plačila:

Lahko bi plačilo preko katerekoli metode, navedeno zgoraj, in pls poravna v 3 dneh, ko je vaše naročilo.

Vaše plačilo bo preverila www.slowoodlife.si v 24h in bomo obdelali vaše naročilo, ko da je končal.

Če vaše naročilo zaprt zaradi varnostnih razlogov morate predložiti zahtevek za www.slowoodlife.si.Nadomestila, ki jih povzročajo preklicu naročila, vračilo sporazuma ali mediacijo, se obdelajo takoj in običajno traja približno 7-10 delovnih dni, da dosežejo svoj račun.

Dostava in package: Vsi predmeti, ki bodo preverjene in dobro pakirano, preden odpremo.Naročila bodo odpremljena v roku 2-5 delovnih dni po plačilu je končal.

Teža pošiljke prek navadni pošti je omejena na 2 kg.Mi bomo poslali ločeno, če je teža je nad 2 kg.

Običajno to traja približno 15 - 60 dni in morda še malo dlje, da nekateri oddaljeni področju.

Izbirate lahko hitro, način dostave, če želite, da bi dobili parcelo prej, in za to boste morali plačati, ladijski promet pristojbina.

Pon. pošiljanje in vračilo:

Bomo poslati ali nadomestila, če paket gets izgubljen, poškodovan v tranzitu ali prejeli napačen element.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate in vam bomo z veseljem pomagali.

Povratne informacije: Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, pustite nas pozitivne povratne informacije, mi bo zelo cenjeno.

Če je kaj narobe, se najprej obrnite na nas, preden pustite povratne informacije, in bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga, dokler je vse v redu.

Oznake: quest 2 trak, oculus quest 2 trak, primeru oculus quest, onda rudarstvo primeru, oculus prizadevanju trak, vive, oculus quest 2 pašček, oculus prizadevanju tpu, quest 2, oculus prizadevanju zaščitnik.

Podatki

Featues 5 Oculus quest 2 malette rangement
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Kovček Za Oculus Quest 2 Slušalke
Vrsta Drugo
Združljivo Napravo Drugo
Featues 2 Kovček Za Oculus Quest 2 Gaming Slušalke
Dropshopping Podpora
Blagovna Znamka Rondaful
3D Očala Tip Rdeče&Modro
Featues 4 Za Quest 2 škatla za shranjevanje
Vse-v-enem Virtualne Realnosti Očala No
Prikaz Številke Enotni
Featues 3 Zaščitna Torbica Vrečko Za Oculus Quest 2
Tip Senzorja Kovček Za Oculus Quest 2 Slušalke
Featues 1 EVA Težko Potovanje Primeru Za Oculus Quest 2
Featues 7 vr polje za Oculus Quest 2
Featues 8 VR Pribor Za Oculus Quest 2 VR
Certificiranje NOBEN
Sanjarstvo Doživetje Čelada
Featues 6 Oculus Quest 2 okulary škatla za shranjevanje
Krmilniki No

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Prinaša dobička EVA Težko Potovanje Primeru Skladiščenja Primeru Zaščitna Torbica Torba, kovček Za Oculus Quest 2 Gaming Slušalke

Prinaša dobička EVA Težko Potovanje Primeru Skladiščenja Primeru Zaščitna Torbica Torba, kovček Za Oculus Quest 2 Gaming Slušalke

Podobni izdelki: