LANFEI Termo Neoprenske Pasu Trener Shapewear Trebuh Nadzor Spodnje hlače Ženske Visoko Pasu Telo Oblikovalec Hujšanje Perilo Tesen Hlače

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€10.88

-45%

€19.79

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

naša trgovina podpira DROPSHIPPING in DEBELO, storitve

Ni na računu ,blagovne znamke ,promocijski material v paketu

Celotno vračilo ali poslati za problem, da

1. Material - - Narejeni iz Lateksa in Neoprena Poliester,Edinstveno vlaken in materiala proizvajajo višjo kompresijo, ki izhajajo v več potenje za to vroče telovadnici active hlače in pomaga telesu, da se znoj ven škodljivih maščob.

2. HITRO hujšanje - - Te hlače lahko ohranijo telesno toploto in spodbujanje znoj med vadbo.Sestavljena je iz neoprena, to je posebej narejena za trening vadbo, ki bi vam znoj 3 krat več, kot še nikoli prej in pomoč, da ga vaš trebuh, obliko vaših nog, izgubili palcev in taljenje maščobe proč!

3. POPOLNO TELO VITKEJŠI - - To je zgrajen, da bi vaš trebuh, boki in stegna videz čvrsta in napeta, medtem ko zagotavlja trdno nadzor.Znanstvena zasnova in stiskanje, ki vam bo pomagal pravilno držo, spljoštiti trebuha, slim stegna, in podjetje trebuh, kar vodi k bolj oblikujejo osebnost in vizualno trim težo.

4. LASTEST & FASHION DESIGN - - Udoben, lahek stegnjenje tkanine, ki se premika z vašega telesa, ko opravlja katero koli dejavnost.Trendy preproste zasnove, ki izgleda in se ujema s katero koli kombinacijo uvježbavanje vrhovi ali srajce.

5. PRIMERNA ZA VSE PRILOŽNOSTI - - Doma, Telovadba, Telovadba, Joga, Tek, Hoja, Zaprtih prostorih, na Prostem; Vsako priložnost, ki jo želite izgubiti težo in videz vitkejše.

6. RAZLIČNE SLOG OBLIKOVALCI - - družba nadzorni organ oblikovalec, izgleda slim trebuh oblikovalec, pas oblikovalec za delo, obliko telesa obrabe, klasična hujšanje oblačilo, želodec nadzor obleka, usposabljanje za šport, trebušne trener, klasična čarobno telo oblikovalec, ki teče obleko, oblikovanje telesa oblačila, prvotno telo briefer za žensko, da izgubijo težo.

1 kos pasu oblikovalec hlače

Če imate kakršne koli zahteve ,kot so barve ali velikosti težave ,se najprej obrnite na nas ,si bomo prizadevali, da vas sprejme ,hvala !!!

Opomba : Ročno merjenje bo ima 2-3cm v razliko ,in 1 inch = 2.54 cm

1. Lahko vam padec ladijskega prometa?

Mi lahko pošljete blaga, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas.Vendar pa je treba pustite nas upoštevajte, da Prosim, ne vključujejo prejemke.To je za Padec Ladijskega prometa!in potem bomo v skladu z vašo zahtevo za pošiljanje paketov.

2.Kako lahko sledenje moje parcele?

Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en ( Kopirati brskalnika, da odprete ).

3. Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?

Če vaš nakup zaščito čas izteka, se najprej obrnite na nas ,potem smo vam lahko pomagajo razširiti.Tako vaš paket zaščiten z www.slowoodlife.si .

1.Sprejemamo Paypal, Depozitni, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetno kartico, WebMoney, bančno nakazilo, kreditne kartice in vse lahko plačate na www.slowoodlife.si.

2.Depozitni je najboljši varno plačilo za vas.

3.To je plačilo center za pomoč : http://help.www.slowoodlife.si/categories_Payment.html.(Kopirati brskalnika, da odprete)

4.Če imate kakršna koli vprašanja o plačilu, prosimo, da nas kontaktirate.

1.Mi bomo poslali postavke v 3-5 dneh, ko sistem potrdi kupci plačilo.

2.Povrnili vam bomo kupce, če kupci se vrnete elemente v roku 15 dni od kupcev prejemu elementi iz kakršnega koli razloga .Vendar, kupci morajo biti povratni prevoz tovora in poskrbite, da se predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.

3.Izdelki so poslane za www.slowoodlife.si Standardne Dostave, Kitajska Post Registriranih Air Mail, ePacket, doseže večina držav v 15 do 35 poslovanje dni.Čas dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike, lahko traja do 60 delovnih dneh.

4.Če želite, da se predmet hitreje, se obrnite na nas za plačilo dodatnega tovora, vam lahko ponudimo naslednje hitrejši in cenejši ladijski promet načine: DHL, EMS, Fedex.Preko teh načinov, lahko dobite element v približno 5-7 delovnih dneh.

Vljudno obvestilo: Zaradi customes in vreme, morda včasih bo zamuda nekaj časa, vendar bomo podaljša dobavni čas za vas, zato vas prosimo, počakajte nekaj časa potrpežljivo.

1.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

2.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: korzet vrh, obraza parnik, esc hujšanje, ženski športni copati ženske, d trenerji, Mokra obleka, shapewear ženske, oblikovalec, trener, pas slim.

Podatki

Ženske Športne Hlače Kraj Izvora Shenzhen ,Kitajska ( Celinska ),100% nov prihod,visoke kakovosti ,strectchy
Ženske Športne Hlače ft Priložnosti Tek, Tek Hinking Telovadnici Fitnes Vadbo Deskanje Vzpenjanja
Nespodobno Sliko No
Ženske Športne Hlače funkcija Elastični pas ,zelo Vlage,iz lateksa, neoprena,reverzibilna,vzdržljiv
Vrsta Tkanine DRES
Shapewear vrhovi
Številka Modela SF059
Material Neoprenske
Debelina STANDARD
Spolnost No
Ženske Športne Hlače Številka Modela Gospa,Poporodna Mama Športno Vadbo Body Shaper Vroč Znoj Kratek SF059
Ženske Športne Hlače Ime Dekle Šport Fitnes Savna Znoj neoprenske trenirka, Kratka Nadzor Hlačne
Poreklo CN(Izvora)
Dekoracijo NOBEN
Blagovna Znamka LANFEI
Ženske Športne Hlače Funkcija Ženske Športne Hlače Funkcija
Nadzor Ravni Medij
Ženske Športne Hlače Tip Šport In Zabava Šport, Fitness & Bodybuilding Joga Hlače
Ženske Športne Hlače Velikost S,M,L,XL,2XL,Ženske Vitek Pas Trener korzet Nadzor spodnje hlače
Ženske Športne Hlače fot za ljudi Vrh Ženske Ženski Šport Modeliranje Pasu Hlač hlače capris Kratek Sopihanje
Ženske Športne Hlače Materiala 90%Neoprenske+10%Polyster,mehko super stretch dihanje brezšivni elastični

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

LANFEI Termo Neoprenske Pasu Trener Shapewear Trebuh Nadzor Spodnje hlače Ženske Visoko Pasu Telo Oblikovalec Hujšanje Perilo Tesen Hlače

LANFEI Termo Neoprenske Pasu Trener Shapewear Trebuh Nadzor Spodnje hlače Ženske Visoko Pasu Telo Oblikovalec Hujšanje Perilo Tesen Hlače

Podobni izdelki: