Električno Kolo Digitalni Twist Dušilke Oprijem 12-99VHandlebar Skuter Kolo Pospeševalnik z LCD Zaslonom Kazalnik E-Kolo Plin

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€10.91

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Električno Kolo Digitalni Twist Dušilke Oprijem 12-99VHandlebar Skuter Kolo Pospeševalnik z LCD Zaslonom Kazalnik E-Kolo Plin

Prednosti Te Digitalne Twist Plin

1. Ne glede na to, svinčene baterije, litijeve baterije, vode, baterij, suhe baterije.Vse se lahko primerno uporabi.

2. Ne glede na različne vrste električnih vozil (12V, da 99V universal), je mogoče samodejno identificirati, v realnem času zaslonu.

3. Odpravo analogni power display (več manjših luči), v realnem času digitalne napetost zaslon, intuitiven, enostaven, lahko natančno določi odstotek preostale moči, število prevoženih kilometrov.

4. Skozi napetost številke za določitev električnih vozil neuspeh, s pol truda.

Baterija, Splošno Znanje:

Baterija je, merjeno v enotah V (voltov).

Ta plin, izberite digitalni prikaz napetosti za neposredno pridobivanje energije baterije, prosimo, določitev preostale energije v bateriji glede na svoje električna vozila baterije napetost V, lahko tudi ugotovite, ali je baterija poškodovana in manjše poškodbe s povsem napolnjeno napetost situacije, tako, da je čim prej Najti, zgodnje vzdrževanje.

Prej, power lučka je bila uporabljena za zbiranje napetost akumulatorja analogni prikaz moči (ob 36V baterije s 3 luči prikazati kot primer, 39V, da 42V pokazala, polno močjo, luči, ki so bili vsi na, 37V, da 39V off eno luč, 34V, da 37V off drugi luči, zadnji undervoltage lučka 31V, da 34V je na ta način lahko le nejasna, ker je ne vem koliko V je na koncu, in na ta način zbiranja napetost ni bila prilagojena za napredek tehnologija baterije), ker je baterija gradiva Različne, različne processe.praznjenje baterije platforma je tudi drugačni, kar pripelje do negotovosti način za zbiranje napetost, napetost digitalni zaslon vklopiti, da se popolnoma rešili ta problem, so skozi realnem času zbirka napetost akumulatorja, digitalni realnem času, prikaz, je težko presoditi, koliko mileages se lahko izvaja prek digitalnih spremembe in ali je baterija poškodovana.

Digitalni Dušilke Charactristic

YALU Napetost digitalni zaslon preklopi v celoti nadomešča analogne moč zaslona preklapljanje, 12V, da 84V električni avtomobil samodejno priznavanje, v realnem času, prikaz napetosti, točna sodba z močjo baterije, priročno in praktično!

1. Preko dušilke v realnem času vrednost napetosti lahko natančno določi, koliko moči preostalih, priročno stranke pogon!

2. Preko dušilke v realnem času vrednost napetosti lahko natančno ugotoviti, ali litijeva baterija poškodovana, enostaven za po-storitev!

3. Preko dušilke v realnem času vrednost napetosti lahko natančno določajo kakovost litijeve baterije, za lažji nakup tovarne usposobljeni za litijeve baterije!

4. Samodejno prepoznavanje napetosti, ki je v okviru 100V električnih vozil, se lahko univerzalno uporabo, priročen tovarniških naročil, prihranek stroškov kapitala in stroški upravljanja!

5. Navadni električni zaslon ima samo 4 vrstice, primerno za delavce, ki ga želite namestiti, prihranek delovnih ur!

Opozorilo:

Ko ne-strokovnjakov namestitev prosimo, bodite pozorni na linijo zaporedju , in ne priključujte na napačno črto, sicer bo zlahka privede do gorenje LED cev.

Osnovni parametri:

(Glede na različne baterije materiala, napetost V številko, ki se razlikuje, prosimo preizkusite nekaj krat, lahko dobite svoje električna vozila baterije parametrov, prosimo, da svoje vozilo na električni pogon trgovci, da zahteva baterije napetost podatkov)

12V električna vozila, največja napetost je približno 12,6 V ali nekoliko višje, najnižja pa je o 9V ali nekoliko višje

24V električna vozila, največja napetost je o 29.4 V, najnižja pa je o 21V ali nekoliko višje

36V električna vozila, največja napetost je o 42V, najnižja pa je o 29V ali nekoliko višje

48V električna vozila, največja napetost je o 54.6 V ali 58.8 V, najnižja pa je o 39V ali nekoliko višje

60V električna vozila, največja napetost je o 72V, najnižja pa je o 49V ali nekoliko višje

72V električna vozila, največja napetost je o 84V ali nekoliko višje, najnižja pa je o 70V ali tako

Več Višja napetost električna vozila, ki so bili nameščeni z voltmeter.

Način namestitve: tri dotakne črto, rdeče obrniti v pozitivno 5v, črne pa za negativno, zelena obrnite signal vrstici, ločeni rumeni, da priključite napajalni pozitivno line (smerniki, ključ, vrata, itd.) Presežek dve vrstici so cruise line.

Način namestitve:

Tri dušilke žic priključitev na krmilnik dušilke žice( rdeča dušilke žice za pozitivno 5V, Črna plin, da negativne pole, Zelene lopute za signal žice)

Rumena povezati moč pozitivne žice(vodja svetlobe,tipka za vklop itd.).

preostanek 2 več žice je Cruise line.

Slika Izdelka

Slike Digitalnih Twist Dušilke :

Profil Podjetja

YALU Motor je tehnologijo,industrijo in trgovino integrirano celovitega podjetja.Smo stalni magnet motor DC strokovno

proizvajalec.Naši glavni proizvodi vključujejo DC L&H napetost motorna,Strojna motorjem,motorna Krtača,Brushless motor in pogonski sistem za električna vozila

(motorna, reduktorjem in krmilnik itd deli) itd.Izdelkov pogosto uporablja na prosti čas, športni avto , starejši skuter , električna tricikel, in električni

vozila;vse vrste avdio-vizualni, pisarna, komunikacijska oprema, gospodinjski aparati, medicinska oprema, elektronske izdelke, za odrasle izdelkov,

igrače, električni, računalnik hladilni sistem itd... ...........

Naši Delavnici

Naša Ekipa

Plačilo in Dostava

PLAČILO: 1. Sprejemamo Bančno Nakazilo, Western Union, Alibaba Depozitni in Paypal. 2.Prosimo, prepričajte se, da potrdite naročilo, ko ste prejeli elementi v dobrem stanju, ker ko si postavite, da, vaš denar je prenos v Depozitni, ne naš račun.DOSTAVA: 1. Za Motorna element,zaradi tega so magnetni,razumne dostava pot je komercialno express podjetja.Drugi način, kot EMS in kitajska zraka post počasi in nekaterih mestih skladbo povratne informacije počasi.Prosimo, izberite večina raje dostavo način. 2.Najbolj zanesljiv,cenovno dostopen način način dostave je odvisen od vaš naslov.izbirate lahko svobodno, kot si želite na našem pošiljko stolpcu.

Oznake: električni dušilke 24, zaslon električni skuter, zaslon za električni skuter, e kolo dušilke digitalni, e kolo lcd, prikaz skuter, kolo zaslon, kolo lcd, električni plin, kovinski, 48V LCD.

Podatki

Vrsta Dušilke

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Električno Kolo Digitalni Twist Dušilke Oprijem 12-99VHandlebar Skuter Kolo Pospeševalnik z LCD Zaslonom Kazalnik E-Kolo Plin

Električno Kolo Digitalni Twist Dušilke Oprijem 12-99VHandlebar Skuter Kolo Pospeševalnik z LCD Zaslonom Kazalnik E-Kolo Plin

Podobni izdelki: