Fiber Cluster/Loose Tube/Kabel Suknjič Slitter svjetlovodni orodje vzdolžno (snopa cevi) loose tube striptizeta

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€5.51

-1%

€5.57

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Fiber Cluster/Loose Tube/Kabel Suknjič Slitter svjetlovodni orodje vzdolžno (snopa cevi) loose tube striptizeta

Volks zagotavlja različne vrste orodje garniture.To profesionalno orodje kit je idealen za komunikacijski sistem gradnje.To vključuje vse najbolj pogosto potrebna orodja in material potreben za kabelski tulec odstranitev in fusion preplete.S temi orodje garniture uporabnik lahko pristojni za skoraj vse projekte, FTTx gradnje, CATV, Gradbeništvo, gradnja in vzdrževanje optičnih komunikacijskih sistemov.Značilnosti

1. Visoka kvaliteta svetlobe, majhna velikost, teža

2. Enostaven za uporabo, dvojna odprta usta

3. Strokovne kakovosti ročna orodja

Pošiljko

Pomembno: Brazilija Stranke, prosim, pustite vaše CPF ali CNPJ število po dano naročilo.

1. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

2. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki je bu prevoznika in časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.Prosimo, da nas kontaktirate, če imate, ne prejema blaga nadure, bomo dobili nazaj rešitev, da boste v roku 24 ur.

3.Za pomoč kupcem zmanjšanje drugih stroškov, ko paket prispe lokalne običaje , še bolje, če lahko pustite sporočilo v vrstnem redu.

4. Carinski bi bilo treba Davek plača kupec, Prodajalec ne more podporo in Davek na Carinsko.

5. Oddaljeno Območje Pristojbina : Za Oddaljeno območje, DHL/Fedex/UPS/TNT zaračuna dodatno"Oddaljeno Območje Fee", prosimo, da ga razumeli.

Plačilo

1. Sprejemamo Alipay, Western Union in T/T. Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Če ne morete prevzem času, takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova.Nazaj/Vračilo Kupnine

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, sprcific razlog za vrnitev.Sprejmemo samo vrnitve blaga po Pošti ali EMS.

3. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.Guaranty

1. 12 Mesecev Proizvajalec Garancijo (Razen izdelane damagement ali misusage).Vsak izdelek bo treba preskusiti v 100% pred dostavo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku(v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam je okvara naprave in številko Naročila.

3. Stranke so odgovorne za povratni prevoz do nas z ustrezno embalažo, če želite popraviti, in nato bi bili odgovorni za enkrat odpremo kupci.Najprej obrnite na nas, preden bi se radi vrnili.Ponujamo popoln naslov.

4. Če nekaj ni sprejemljiva, se obrnite na nas za rešitev problema.To je naše veselje, da jo popravi.Povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno!Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, Preden nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Cenimo 5-zvezd pozitivne povratne informacije, to je dobro za naš dolgoročen posel, kar je še pomembneje , pravi vrednotenje bi lahko pomagali mnoge kupce in povečuje kredibilnost pošten prodajalec.

Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, obrnite na nas, vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja in ponujajo odgovor v 24 urah.Profil podjetja

Volks je visokotehnološko podjetje, ki je specializirano za projektiranje ,proizvodnjo in prodajo Optični merilnik, TV signala merilnika ravni in satelitski digitalnih finder na domačem in čezmorskih trgih.Naše podjetje ima dobro sodelovanje s številnimi CATV z veliko CATV omrežja, operaterji po vsem svetu,vključno z Southease Azija, Bližnji Vzhod,Evropa, Avstralija in Amerika itd, tudi zagotavljanje storitev in strokovne rešitve.

Oznake: orodja fiber optics, fiber fusion stroj, fiber laser optična, optična striptizeta, svjetlovodni striptizeta, gole svjetlovodni, fiber slitter, fiber usmerjevalnik, hemodialysis stroj, svjetlovodni plier.

Podatki

Številka Modela ST-2
Dimenzija 50x40mm
optična škatla za orodje Da,
Blagovna Znamka VOLKSTEC
Luščenje optični kabel Da,
Teža 0.15
FTTH Komplet orodij Da,

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Fiber Cluster/Loose Tube/Kabel Suknjič Slitter svjetlovodni orodje vzdolžno (snopa cevi) loose tube striptizeta

Fiber Cluster/Loose Tube/Kabel Suknjič Slitter svjetlovodni orodje vzdolžno (snopa cevi) loose tube striptizeta

Podobni izdelki: