Novo Akcija
NEON ZNAK odprta 24 ur sun moon dan PRAVI KOZAREC za PIVO BAR PUB osvetlitev zaslona Znaki Signboard Trgovini Udobje Trgovin 18*18 Povečaj

NEON ZNAK odprta 24 ur sun moon dan PRAVI KOZAREC za PIVO BAR PUB osvetlitev zaslona Znaki Signboard Trgovini Udobje Trgovin 18*18"

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€165.88

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Informacije O Izdelku

Velikost okvirja

17"W×14"H (Neonske cevi velikost je malo manjši kot,da

odvisno od oblike)

Moč

110V za ZDA in Kanade stranke, 220-240 za Evropske države.Mi\'ll, ki zagotavlja napajanje za sistem glede na državo.

Barve

Kot je prikazano na sliki; če želite drugo barvo, nas kontaktirajte in preverili bomo, če bomo lahko izpolnili vaše zahtevajo.(Prosimo upoštevajte, da barve se lahko rahlo razlikujejo od fotografijo, ki jo vidite na zaslonu vašega računalnika.)

Kupci ?Prosimo, Upoštevajte,:

Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Politika Vračanja:

Vse se vprašamo, je, ki jih želite poslati element nazaj v enakem stanju, ga je poslal k vam, (brez izjem) in, ko bomo prejeli element, bomo dali svoj denar nazaj 100% zagotovljeno, minus povratni prevoz.ČE je bila napaka na naši strani, bomo plačali za povratni prevoz.

Dostava Pogoji:

Pošljemo s priporočeno zraka pošte po vsem svetu, Razen na Kitajskem,Hong Kongu, Belgija,Poljska, Francija, Nemčija,Reunion, Afriki, Mehiki.

Običajno to traja okoli 14-30 delovnih dni, da pridejo. (Opomba: v Nekaterih Evropskih državah, kot Malta, Latvija, Rusija, Španija , Italija , in Brazilijo, ki lahko traja približno 3 do 8 tednov zaradi strogih carinskega pregleda).

Vikendi in lokalni prazniki se ne štejejo kot delovni dnevi.Če ne boste prejeli, predmete, nad 30 delovnih dni, vas prosimo, da nas o tem obvestite.

Pogoji Prodaje

Vse končne prodaje in je NE VRNE, Razen če se element, ki je skrajno napačno predstavlja!Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, vprašajte, preden ponudbe na postavki.Jaz bom po svojih najboljših močeh, da bi dobili nazaj v vas ASAP.

Prosim, pustite povratne informacije, tako da vem, da je vaš element, ki je prišla varno.Če jaz ne storili, se bom vrnil uslugo.Prosim, kontaktirajte me, pred katero koli negativna ali nevtralna povratne informacije, kot bi cenijo priložnost, da bi bilo prav!

Sem si prizadevati za 100% povratne informacije in 5 zvezdic!Hvala za videti!Mi pošljite e-pošto za vsa dodatna vprašanja.Vse e-pošte se bo odgovoril v roku 48 ur(prazniki izključeni).Srečno!

Oznake: neon luči prijavite črke, luna neon znak, luna sonce, luna neon, neon moon light znak, neonske luči znak, mondter visoko, lutka flash, značko luna, Sonce.

Podatki

Številka Modela 43
Barvna Temperatura Narava White(3500-5500K)
Osnovna Vrsta 2G11
Značilnosti neon znak
Postavka Vrsta Neonske Žarnice
Kot Snopa(°) 3423
Uporaba JADRANJE
Blagovna Znamka CHEOPS
Napetost 110-240V
Certificiranje CCC
Color Temp(K) 432K
Garancija 3 Mesecev
Poreklo CN(Izvora)
Življenska Doba (ur). 42342
Svetlobni Tok 423

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

NEON ZNAK odprta 24 ur sun moon dan PRAVI KOZAREC za PIVO BAR PUB osvetlitev zaslona Znaki Signboard Trgovini Udobje Trgovin 18*18

NEON ZNAK odprta 24 ur sun moon dan PRAVI KOZAREC za PIVO BAR PUB osvetlitev zaslona Znaki Signboard Trgovini Udobje Trgovin 18*18"

Podobni izdelki: