Tensioner \ Magnetni Blažilnik/Trajni Magnet Zavore Obremenitev Tester/Navor Krmilnik

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€19.27

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

modname=ckeditor

Trajni magnet napetosti krmilnika, znan tudi kot magnetni blažilnik, je naprava, ki UPORABLJA magnetno polje kot medij za prenos konstanta navora.Za dušenje disk ni v stik z magnetom in ni drsno trenje, zato je življenjska doba je dolga in napetosti nadzor je izredno stabilen.

Vrtljivih delov, ki so narejeni iz lahkih in močnih materialov, in vztrajnostni moment, je zelo majhna.

Napetost izhodna gume kolesa je izdelan iz elastične, mehke gume in ne poškoduje navoj.

Kovinski deli so obdelani z anti-rja in imajo dobro odpornost proti koroziji.

Enostavna montaža strukturo, enostavno prilagajanje napetosti velikosti.

Kompaktna oblika, majhna velikost, lahko delajo v različnih stabilen položaj.

Glavne Značilnosti:

1. To je stabilno navora in ne vplivajo na odstopanje.

Navor, ki se ne spreminja, ko ste v mirovanju ali ko ste vrtijo.Tako navora, ki je vedno konstantna od najnižje do najvišje vrt. / MIN.Ne vpliva na čas, temperatura, hitrost, ali druge sistemske spremembe.

2. Nastavite lestvica za določitev napetosti, dobro ponovljivost.02 ki lahko stalno nastavljena med največje in najmanjše vrednosti pridobiti optimalno napetost, da izpolnjujejo posebne potrebe.

3. Zanesljivo delovanje, konstantno napetost mogoče zagotoviti, pri zavijanju, napetosti, ki se lahko ohranijo, ko se ustavlja, stabilna kakovost 03 sestavljenega proizvoda, in učinkovitost proizvodnje.

4. Dolgo življenjsko dobo, brez obrabe, dolgo življenjsko dobo.Prilagodljivost in zaviranje je mogoče doseči, in zaščita pred preobremenitvijo mogoče doseči.

5. Enostavna montaža strukturo, kompakten dizajn, udoben prilagoditev izhodnega vrtilnega momenta, ne potrebujejo elektronska oprema, stabilno delovanje v različnih položajih

METODE /TOČK ZA POZORNOST

1. Prilagajanje obsega vrednost za več kot 3 za uporabo.Če se napetost na tem času je previsoka, je bolje, da izberete manjšo velikost blažilnik.

2. Če se uporablja pod obsega vrednost 3, pulziranja sile lahko ustvari.Prosimo, odpravo pulziranja, kot je opisano v točki 3 spodaj.

3. Odvijte zatezni vijak zavrtite v obsegu do 10, počasi obračajte lestvico 0 med vrtenjem vretena, in nato ga na zahtevano velikost.Privijte vijak.

4. Če napetosti pulziranja nastane med uporabo, prosimo, ponovite zgornje korake prilagajanja metoda 3, dokler ne napetosti je zadovoljivo.

5. Dušilec UPORABLJA magnetite za ustvarjanje medijev z magnetnim poljem.Material je krhka.

UPORABA PODROČJE

1: kovinski materiali za optični materiali (emajlirane žice, ribolov line, žice, pas jedro kosti, itd.) navijanje operacije ali druge panoge potrebujejo stalno, trajno napetosti nadzor priložnostih.

2: motor obremenitvijo žice in kabla tiskarske industriji, papirni industriji embalaže industriji, tekstilni industriji, fiber optic cable usnjarska industrija kovinske folije pasu obdelavo gume industriji optični industriji film, filmska industrija jekla kabel, elektronike, medicine, letalstva, navijanje, papir, risba, auto trenja, laminiranje stroj, laminiranje stroj in druge panoge.

3: je zelo primeren za napetost nadzor kabel, ki tvorijo pralni, nasedanje pralni, risalni stroj, navijalni stroj, pralni premaz, navijanje za kavo, previjanje stroj, optični, ki zajema stroj, optični, tekstilne, tkanje, optični kabel preja pasu zavezujoča stroj in drugi stroji.

4: predenje pralni tensioner, upogibanje pralni tensioner, navijalec tensioner, steklenimi vlakni napetosti nadzor uporabljati obremenitev na coiling predmeta.Konstantno napetost se lahko ustvari na zaviti žice z namestitvijo žičnega vodnika na izhodni gredi.Uporabiti ga je mogoče kot napetost krmilnika v navijalni stroj.

5: uporablja se lahko tudi kot preizkus obremenitev motorja, motor, menjalnik in druge opreme.

Oznake: obleko v, digitalni gauss meter, brushless tester, formalno ženske, brushless motor tester, rexroth, zavorne tekočine tester, gauss meter, zračni dušilec ventil, obremenitev tester.

Podatki

DIY Dobave ELEKTRIČNI

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Tensioner \ Magnetni Blažilnik/Trajni Magnet Zavore Obremenitev Tester/Navor Krmilnik

Tensioner \ Magnetni Blažilnik/Trajni Magnet Zavore Obremenitev Tester/Navor Krmilnik

Podobni izdelki: