Makita DTM50 DTM50Z 18v LXT Litij-Ionski Akumulatorski Multi Orodje Multi Orodje Golimi Enota DTM50

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€164.21

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

O tem izdelku

Zmogljiv in vsestranski orodje, s 3,2° nihanja kota za rezanje, brušenje in strganje materialov.Primerna za uporabo z les, kamen, plastika, kovine in mavčne plošče.To orodje ima neskončne zmožnosti.Tukaj je izbor komentarje zadovoljnih strank: "Fantastičen izdelek.Prihrani čas.Enostavno zamenjate rezilo položaju, še posebej na krovu Imbus ključ." "Odlično orodje.Nisem vedel, ali ga kupiti, saj nisem mislil, da sem veliko uporabljali, ga, sem se zdaj znašel ga uporabljate vsakodnevno." "Odlično orodje za uporabo.Odličen za rezanje v nove ključavnice." "Kupil za kuhinjo preuredi.Kot nalašč za rezanje čudno obliki reže za cevovodov, ki so v zadnji kuhinjske omare, rezanje v PVC cevi in odstranjevanju starih lesenih predmetov iz nerodno mesta.Lučka LED je velika pomoč v temne kote.Zdaj je moj, pojdi na orodje za vse selitve delovnih mest sem se bala." Značilnosti Imbus ključa imetnika na telo Spremenljiva hitrost gumb za upravljanje Oprema se lahko namesti na 30° korakih, čez 360° Uporablja OIS Vmesnik Palec stikalo Za vklop/Izklop, postavljen za enostavnost uporabe, ko držite telo stroj Anti-restart funkcija, ki preprečuje nenamerno start-ups Prihaja Z 1 x DTM50Z Telo Samo Tehnični Podatki Črtna koda: 0088381666022 Vrsta baterije: Litij-ionska Napetost: 18V Nihanja na min: 6,000-20,000 Nihanje kota: 3.2° Čas polnjenja: 22 min Neto teža: 2,0 kg

OBVESTILO

Moje trgovine je zastopnik MAKITA električno orodje.Izdelki, ki se prodajajo v naši trgovini so označene z makita, ki so vse originalne izdelke.

Plačilo

1. Sprejemamo PAYPAL, VISA,Master Card,TT in Western Union kot plačilo načine; 2. Ko misliš, da je izdelek drag, ga lahko pokličete in prosite za popust.Bom naredil moj najboljši popust . 3. Če jih boste prosili so me za popust morate, predložite, da bi za me prvič, ne "pay now", ko sem prejel vaše naročilo, bom prilagodite ceni , potem bo plačal .

dostava

Ko ste izbiro katerikoli Pošti, vam bo naša lastna odločitev, da ga poslal preko enega od spodaj pošiljko pristop.ePacket: dobra za nekatere države.Povprečni čas dostave je 152~ 30 dni.Kitajska Post Air Mail: večina svetovnih držav.Vendar povprečni čas dostave je 15 ~ 60 dni.www.slowoodlife.si Standardna Dostava: dobra za večino svetovnih držav.Povprečni čas dostave je 15 ~ 35 dni Nizozemski Prispevek: dobro za Evropske counries, povprečni čas dostave je 10 ~ 35 dni.DHL: DHL je hitro in bo trajalo približno 3-7 dni za večino držav, ampak to lahko povzroči meri dolžnost.Kupci, ki so odgovorni za carine.Če ga boste uporabili,povej mi, preden bi

Vrnitev

Sprejemamo vrne le, če je predmet, ki ni bila tako decribed v Opis Izdelka, Prosimo, pošljite element nazaj v 10 dneh po prejemu .

Stik z nami

Prizadevamo si za odlično uporabniški servis .Ste safisfaction in 5-sart ocena povratne informacije so za nas zelo pomemben .če imate kakršno koli guestions na vašem naročilu,prosimo, kontaktirajte nas za resolucijo pred odhodom negativne feedbeck ali odprete predmet spora.Mi bo vedno tukaj, da storitev, ki jo.Prosimo, menijo, da so vse transakcije, bo imela srečen konec.

Oznake: dewalt logotip, pribor makita, makita orodje, bosch stikalo, Baterija 18v, komplet makita, Makita, črna makita, makita kovček, za makita hr2450.

Podatki

DIY Dobave Kovinarstvo
Blagovna Znamka Makita

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Makita DTM50 DTM50Z 18v LXT Litij-Ionski Akumulatorski Multi Orodje Multi Orodje Golimi Enota DTM50

Makita DTM50 DTM50Z 18v LXT Litij-Ionski Akumulatorski Multi Orodje Multi Orodje Golimi Enota DTM50

Podobni izdelki: