Novo Akcija
1000 KOS za Fotoaparat, Objektiv Optični LCD Zaslon Čistilo za iPhone 8 7 6 6s Odstranitev Papirja Prah Absorber Nalepke na Debelo Povečaj

1000 KOS za Fotoaparat, Objektiv Optični LCD Zaslon Čistilo za iPhone 8 7 6 6s Odstranitev Papirja Prah Absorber Nalepke na Debelo

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€13.73

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Pošiljko

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU.Vsa naročila bodo odpremljena v roku 24 Delovnih Ur po prejemu plačila potrdijo. ( Vas bomo obvestili takoj, če kupljene izdelke ali barve niso na voljo ).

2. Vsi predmeti, ki se lahko pošiljajo za vse vrste prevozov način s Številko za Sledenje za preverjanje parceli stanja online.Pišite nam, če še niste prejeli postavke v 60 dneh od plačila.

3. Parcela ladje, da bi plačilo Ciljni Naslov Samo!!! ( Še posebej za Padec pošiljatelji ), prosimo vas, da potrdite svoj naslov pred plačilo, ko ladja blaga opravlja, ne moremo spremeniti naslov za vas.

4. Obvestilo!!Dodatni stroški poštnine so se obračuna, če je vaš Ciljni Naslov je na Oddaljenih Območjih na " Seznamu, vljudno prosim razumeti.Če je vaš naslov spadajo Oddaljenih Območjih na " Seznamu,prosimo, bodite dodatni stroški poštnine skupaj z da ( poseben seznam za dodatno ladijski promet pristojbina ( oddaljeno območje ), v nasprotnem primeru bo trajalo več kot 1-3 dni čakati.

Dolžnost In Navade

1 .Zaradi Mednarodne Trgovinske Politike in Tanek Rob, prosimo, da obvestilo ne prevzemamo odgovornosti za morebitne dolžnosti/lokalnih davkov ali drugih carinskih dajatev.

2. Imamo NI DOLŽNOST, če NE boste storili, carinjenje v času.

Garancijski Pogoji

1. Vse izdelke, 12 Mesecev Garancije, 100% Čisto Nov in Strogo Testirani pred odpremo.Prosimo, da nas obvesti V roku 3 DNI po prejemu pošiljke, če ste nezadovoljni z našimi izdelki ( Realno sliko in druga dokazila, ki morajo biti podane),nato pa bomo ponudili Zamenjavo/Vračilo če z izdelki ne, kot je opisano.

2. Če je predmet, ki je v vaši lasti VEČ KOT 3 Dni, se šteje, UPORABLJAJO/rabljena.Mi bomo SAMO ponuditi NADOMESTNO storitev po tem, ko smo dobili svojo vrnitev predmeta.

Zamenjava/Exchange

Sprejemamo exchange/zamenjaj element v 3 dnevih, ko kupec prejme blago.Kupec mora plačati vrniti ladijskega stroškov vseh neželenih izdelkov in morali vrniti nazaj v novi, neuporabljeni in odstraniti stanju v roku 30 dni od nakupa.Brez izjem.

Opozorilo:

1.Vsak od naših izdelki so posebno znamk na njej ( nazaj kotu ).Prosim, ne obrišite.Smo strokovni delavci, da oceni, če proizvodov je naša.Postavka bilo ugotovljeno, da ni naša, ne bo mogoče zamenjati ali povrne in ne bomo privoščiti, to ladjo, nazaj k vam.

2.Hranite v originalni embalaži če potrebujete za zamenjavo izdelka.Uporabite kartonov vrniti, če je originalna embalaža poškodovana.Vračilo ali zamenjavo ne bo na voljo za te zdrobi izdelkov, ki so nastali v vračilo pošiljke.

3.Ne bomo ponudili zamenjavo ali vračilo kupnine če je predmet, ki smo jih bili nameščeni ( skupaj z izdelki, ki jih prilepimo z lepilom ), zato se prepričajte, ni videz prelom in funkcijo težave pred montažo.

Povratne Informacije/Kuponi

1. Bomo zelo cenim, za 5 Star in Pozitivne Povratne informacije, Vse svoje potrdite, lahko nas spodbuja, da nenehno izboljšanje naših izdelkov in storitev.Vsa sporočila bodo odgovorili v roku 24 ur ( med delovnim dnem ).Če se ne bodo zadovoljili z našimi izdelki, prosim, ne pustite vse nevtralne ali negativne povratne informacije, preden stik z nami, smo vedno tu za vas.

2. Več BI Več POPUST.Popust se odobri v vaš Naslednji Novo naročilo.

Boste vedno lahko nas z velikim bi z velik popust !

Oznake: filter za prah absorber, radio iphone 4s, kupite telefon 1000, ohišje za iphone 3, odstranjevanje prahu nalepka, 58 palčni, jasno obraz ščit, področje 6, sm g950f, trak za odstranjevanje prahu.

Podatki

Značilnosti Ultra-tanek
Združljiv Telefon Blagovne Znamke Apple iPhone
Ime Prah Absorber Nalepka
Edge-to-Edge Umts No
Uporaba mobilni telefon
Dostava tip Brezplačna Dostava
Blagovna Znamka bonwaystar
Vrsta Spredaj Film
Združljiv iPhone Model iPhone 7 Plus
Paket 1000 kos
Z Drobno Paket No

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

1000 KOS za Fotoaparat, Objektiv Optični LCD Zaslon Čistilo za iPhone 8 7 6 6s Odstranitev Papirja Prah Absorber Nalepke na Debelo

1000 KOS za Fotoaparat, Objektiv Optični LCD Zaslon Čistilo za iPhone 8 7 6 6s Odstranitev Papirja Prah Absorber Nalepke na Debelo

Podobni izdelki: