ASUS TUF B450M-PRO IGER na srečo Za AMD Ryzen 3/5/7/9 1-3th. DVI HDMI M. 2*2 USB3.1/3.2 128GB Vtičnico AM4 B450 Mikro-ATX RAČUNALNIKU Motherboard

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€82.94

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Prosimo, potrdite, da je ta izdelek morate pred nakupom ( združljive z vašo strojno opremo ), če niste prepričani, se obrnite na mene.

Fotografije, ki so prikazane za sklic.

Projekt se uporablja matično ploščo, (vključno z I/O ščitom).

Opomba: mi bo test 100% pred odpremo.

N ote! Bomo nadgradnjo matično ploščo BIOS, matične plošče dobili imajo največjo združljivost.

Zaradi logističnih storitev omejitve, moramo odstraniti CR2032 baterije.

Dostava Standardna dostava: www.slowoodlife.si Standardne Dostave,ePacket,Kitajska Post Registriranih Air Mail,4PX Hitrega Pošiljanja (Francija,združeno KRALJESTVO) ,4PX standardna dostava (Izrael,Avstrija,Italija,Nizozemska,Grčija,Danska,Rusija,Luksemburg) Hitre dostave: DHL Običajni čas dostave: Zaradi nestabilne dostave,hitrejša dostava metodo smo lahko izberete, je drugačen od kupca izbiro uporabljamo samo dostave metode, s popolno sledenje podatkov.Če je vaš naslov za drago ladijskega prometa,prosimo, kontaktirajte me,morda pa obstajajo tudi druge možnosti?

Garancija & Vračilo Ta trgovina je pridružil (brezskrbno Vrniti Program za Jamstva) v zda, Rusija, Francija, Združeno Kraljestvo, Nemčija, Španija, Kanada in Avstralija.Vrnitev varstvo je mogoče doseči, in donosnosti, ki shipping stroški so kriti www.slowoodlife.si Če je predmet, ki je v okvari, ko je prispel v vaši državi,vas je 7 dni od datuma prejema v zameno za nov,ampak smo samo plačilo v eno smer ladijski tovorni iz Kitajske v vaši državi.Preden pošljemo nazaj,prosimo, sporočite nam, na prvi.Prav tako vas prosimo ponudba veljavna dokazila o kakovosti problem.Če si res ne maram izdelka, ko ga boste prejeli,se lahko vrnete nazaj k nam s polno originalni embalaži in smo samo povrnili stroške predmeta(prosimo, upoštevajte,: ne, vključno s tovorni promet).Imate 3 dni od datuma prejema da se vrnejo nazaj.Prosimo, preverite parcelo natančno, ko ga prejmete,če boste ugotovili, na parceli je poškodovana ali izdelkov, je zdrobljen,prošnje zavrne podpis parceli in se obrnite na nas takoj.

Povratne informacije

Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo strank.Če imate težave, Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate na prvič.Vam bomo odgovorili na katero koli vprašanje v 24 urah in poskusite, da gurantee z vami pred pustite povratne informacije.Prosimo, da nam ✯✯✯✯✯ 5 zvezdic ocena postive povratne informacije, če niste zadovoljni z izdelkom.

Vaše 5 zvezdic vrednotenje je pomembno za nas.Najlepša hvala

Oznake: amd ryzen, ryzen, b450 motherboard, ryzen 5 3700x, kombinirani ryzen, AM4, ddr4 ram, 3700x ryzen 7, 3600 ryzen 5, ryzen 7 5900x.

Podatki

Paket No
Uporaba Namizje
Grafična Kartica Vrsta Integriran-treba CPU podpora
Pomnilnik Banka 4 DDR4
Proizvajalec Čipov AMD
Tip CPU AMD
Številka Modela TUF B450M-PRO IGRE NA SREČO
S CPE No
Pomnilnik kanal Dvojno
Postavka Stanje uporabljajo
Maksimalna Kapaciteta Ram-A 128 GB
Trdi Disk Vmesnik SATA III
Vrata PCI-Express X8
Nabor vezij AMD B450
Blagovna Znamka BYH
Vrsta Spomina DDR4
Vrsta Vtičnice AM4
Poreklo CN(Izvora)
Form Factor Micro-ATX
Izdelek Blagovne Znamke Asus

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

ASUS TUF B450M-PRO IGER na srečo Za AMD Ryzen 3/5/7/9 1-3th. DVI HDMI M. 2*2 USB3.1/3.2 128GB Vtičnico AM4 B450 Mikro-ATX RAČUNALNIKU Motherboard

ASUS TUF B450M-PRO IGER na srečo Za AMD Ryzen 3/5/7/9 1-3th. DVI HDMI M. 2*2 USB3.1/3.2 128GB Vtičnico AM4 B450 Mikro-ATX RAČUNALNIKU Motherboard

Podobni izdelki: