Fondat Plesni Sadje Oranžne Silikonsko Plesni Oranžno Rezino Milo Plesni Sadra Čokolada Sveča Plesni Gline Smolo SG0010 PRZY Silikona

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€8.93

-3%

€9.21

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Dobrodošli v naši trgovini za prvo.Prijazno svetuje: Preden se odločite za nakup izdelkov, prosimo, preverite velikost skrbno , morda ni tako larage kot sliko ,hvala.

SG0010 PRZY Silikona, Fondat Plesni sadje oranžne Silikonsko Plesni Oranžno rezino Milo Plesni Gline Smolo Sadra Čokolada Sveča Plesni

Plesni Material Silikon velikost izdelka 7.6*7.6*2.5 cm Milo teža 85g Plesni teža 90 g Plesni barvo naključno Delovna temperatura -40C do 220C

1 .Operite, pred prvo uporabo.Prosimo, namočite plesni v razredčeni čiščenje tekočine za 10-30 minut.Uporabite mehko gobo ali mehko krpo za čiščenje.Ne uporabljajte trde predmete, da bi se izognili praskanje in škodljive plesni .

2. Da se posuši na zraku.

3. Napolnil stopljeno milo ali čokolado v plesni.

4. Čaka za hlajenje (lahko ga v hladilniku hitro hlajenje).

5. Vzemite ven izdelek iz kalupa.

6. Ponavadi, plesni delo temperatura -40--230 stopinj celzija .Previsoka temperatura ali napačna uporaba načinov, kako bo škoda plesni ali skrajšajo življenjsko plesni uporabo času.

PRZY Plesni je vodilno podjetje specializirano za nudenje celovitih silikonski kalupi rešitve.Smo eno redkih podjetij, ki vključuje state-of-state R&r, proizvodnjo in trženje.Ustanovljena leta 2012, je postal ena največjih silikonski kalup proizvajalci na Kitajskem.Moramo nenehno prizadevati, da bi naši partnerji v več kot 50 državah, da bi dosegla svoje ustvarjalne in poslovnih ciljev, ki zagotavljajo celovite rešitve za milo kalupe, sveča, kalupi, čokolade in pecilni kalupe za izdelavo.

Imamo več patentov in zaščitena blagovna znamka PRZY.Naše umetniškega oddelka in proizvodne linije tehniki, ki ima več kot desetletje izkušenj na področju, ki ponujajo visoko kakovostne izdelke za stranke iz različnih panog, tudi strokovno znanje v lokalizacije in hitro izdelavo prototipov.Nudimo po meri-plesni storitev glede na stranke zamisli ali konceptov.

Naše poslovne namenja v trajnostni razvoj planeta.Naša vizija je za izvajanje projektov, ki po svoji naravi določite, kaj pomeni biti trajnosten v smislu gospodarske, socialne in okoljske rezultate.In se zavedamo, da je za izboljšanje učinkovitosti uporabe virov in zmanjševanje vplivov na okolje so pomembne vidike postaja vse bolj trajnostno.Smo izvajati načela ustvarjalne, predanost, harmonijo v sistem izdelka življenjski cikel upravljanja, vaše zadovoljstvo in srečo so naša motivacija za dostavo odlično storitev.

Če imate kakršnakoli vprašanja,prosimo, da nas kontaktirate.

Prosimo, upoštevajte, Dostava Pogoji storitve.

Shiping

1. Bomo ladja blaga v 3days po prejemu vašega plačila.Vendar, če ste naročilo je več kot 20pcs za vsak predmet, se obrnite na nas za potrditev ladje datum.

2. Brezplačna dostava za večino držav, ki jih Singapur Post.Običajno, to bo 10-30 dni.Za nekatere posebne držav, bo to trajalo več.Vljudno prosim, bodite potrpežljivi.

3. Nismo odgovorni za kateri koli od vaših uvoznih dajatev in davkov.

4. Če vaše celotno naročilo znesek, ki je več kot US$200, bomo ladja blaga s EMS ali DHL, ki je bolj hitreje in varneje, le ob 3-12days.Vendar vas prosimo, da nas kontaktirate, da potrdite, če je vaša država lahko izda.

Politika Vračanja:

1. Prosimo, poskrbite, da preberete celoten opis in se strinjate s transakcijo, preden se odločite za nakup

2. Prosimo, preverite vaš NASLOV previdno pri obdelavi naročila.

3. Vsi naši elementi so pregledani in pakirani v dobrem stanju pred odpremo.Upamo, da se prepričajte, da vsaka stranka bo imela dober nakupovanje experiecne v naši trgovini.

4. Če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete element.Vendar vas prosimo, da nas kontaktirate, za potrditev.Proizvod mora biti v dobrem stanju in dobro zapakirano.Kupec bo odgovoren za vse nadaljnje poštnine.

5. Vaše mnenje je zelo pomembno, prosim, pustite dobre povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi blaga in storitev.

6. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom negativne povratne informacije ali predloži vsak spor na spletnem mestu.Bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga rešiti problem.

Storitve za stranke in povratne informacije:

Če je problem z vaše naročilo, prosimo, obrnite na nas prvič po e-pošti ali TradeManager.Delali bomo z vami, da reši problem.

Prizadevamo si za 5-zvezd v Povratne informacije.Če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, se obrnite na nas in nam sporočite, kaj lahko naredimo, da bo vaše doživetje boljše eno.Zadovoljstvo strank je naša prva prioriteta.Bomo zapustili pozitivne povratne informacije za stranke, ki skupaj transakcije z nami.Pišite nam, če vas ne 5-zvezd zadovoljni z našo storitvijo.

Oznake: raca silikonski kalupi, plesni silikona, oranžna, suculent milo plesni, plesni oblika sveče, divje milo plesni, plesni silicij tartlet, dragon silikonski kalupi, silikomart silikonsko plesni, silikonski torto plesni pinecone, vlažilnik oblika sveče.

Podatki

Številka Modela SG0010
Blagovna Znamka PRZY
Spolnost No
Certificiranje CIQ
Funkcija Okolju Prijazno
Poreklo CN(Izvora)
Nespodobno Sliko No
Material Silikonske Gume
Torto Orodja Tip Kalupi
Vrsta Torto Orodja

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Fondat Plesni Sadje Oranžne Silikonsko Plesni Oranžno Rezino Milo Plesni Sadra Čokolada Sveča Plesni Gline Smolo SG0010 PRZY Silikona

Fondat Plesni Sadje Oranžne Silikonsko Plesni Oranžno Rezino Milo Plesni Sadra Čokolada Sveča Plesni Gline Smolo SG0010 PRZY Silikona

Podobni izdelki: