Novo Akcija
Original Odklenjena Za Samsung Galaxy A5 A510F A520F A500F A500FU A530F Matično ploščo s Polno žetonov MainBoard preizkušen Dobro Ploščo Povečaj

Original Odklenjena Za Samsung Galaxy A5 A510F A520F A500F A500FU A530F Matično ploščo s Polno žetonov MainBoard preizkušen Dobro Ploščo

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€13.28

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Original Odklenjena Za Samsung Galaxy A5 A510F A520F A500F A500FU A530F Matično ploščo s Polno žetonov MainBoard preizkušen Dobro Ploščo

Dobrodošli v naši spletni trgovini!Prosimo, bodite pozorni, da naše pomembnih nasvetov :

1.Ko se boste odločili za kraj, da od nas, prosimo preberite jasno, kot je opisano spodaj ,če imate kakršne koli dvome samo pls stik z nami prvič,, bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem.

2. Če želite postaviti bluk naročila,prosimo, da nas kontaktirate in vprašati za predračuna,vam bomo najboljše whoelsale cene.

Dragi prijatelj

1. Matični plošči je 100% prvotne in sproščen,vendar se ga uporablja,ni nič novega , da lahko deluje v vsaki državi ,lahko postavite vaše naročilo z 100% zanesljivosti.

2.poleg tega imamo tudi druge matične plošče za blagovno znamko apple iPhone in blagovne znamke samsung ,če boste potrebovali ,pls stik z nami.

3.Vas bi bilo bolje, da izberejo DHL/EMS express za dostavo,matične plošče, lahko prejmete z varnostnimi in hitreje.

4. če ne veste, kako namestiti odbora,pls prositi za pomoč, da namestite s strokovno osebo, hvala!

Izdelek Zaslon :

Plačilo in dostava :

Zaradi vsaki državi davčne politike je drugačna , Vse uvozne dajatve ali pristojbine, ki so kupca odgovornost.Če paket ne more biti dostavljeno, ker kupci razlog (vključno z noče podpisati), kupec mora privoščiti vseh dodatnih stroškov !

1.Sprejemamo plačila preko www.slowoodlife.si DEPOZITNI 2.Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po tem, ko predloženi. 3.Če ne morete prevzem takoj po akcijski blizu,prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni. 4.100% vseh dobavljeni izdelki bodo pregledani pred dostava in zagotavljamo vam, da so vsi naši izdelki boste dobili bodo delajo vse prav. 5.Trenutno ladje po vsem svetu countried.Razen APO/FPO s pomočjo zaupanja vredne tretje osebe kurirske storitve. 6.Kako dolgo je zgodbe mi je, da reveive naročila. 7.Čas, ki je potreben, da prejmemo vaše naročilo je odvisna od 2 dejavnikov:načina dostave, izberete in naročite izpolnitev obdobju.Prosimo, upoštevajte, da se bomo potrudili, da poskrbite, da boste prejeli vaše naročilo pravočasno.Spodaj so ocenjeni časovni okvir

Način dostave :

1) spodaj so naše solastnik logistična podjetja in predvideni časovni okvirji.Čas v tranzitu, se razlikuje glede na to, kje se nahajate.

2) Pls obvestilo takole : DHL dostave, ki niso sprejeti PO Box Naslov, tako, pls zagotoviti svoje podrobno naslov asap, v addtion,Pls preverite vaš naslov pred odpremo, ko u izbira Express dostava, če je vaš naslov, ki je oddaljeno območje, oddaljeno stroški nosi jih kupec, ali lahko spremenite druge naslov ne pripada do oddaljenih ali izmenjave preko EMS dostava.

Način Dostave, Ocena Čas

DHL 3~7 dni

FEDEX 3~7 dni

UPS 3~7 dni

EMS 8~12days

Supersaver (pod 2 kg)Kitajska post 20~30 dni

Supersaver (pod 2 kg)HKpost 20~30 dni

Nismo odgovorni za zamude ali druga vprašanja, ki so odgovorni za ladijski prevoz.Vendar pa vam bo pomagal, da bi spremljali paket, dokler ne boste dobili.

O Garancijo:

1.Izdelki so najvišje kakovosti,tako da, če niste zadovoljni z element, ki ga kupili,prosimo, obrnite na našo pomoč Strankam .V najkrajšem možnem času.Mi bo lahko pomagal z vse vrne in nadomestila, ki temelji na stanje predmeta.

2.Če blago prejeli ste vsaj ne kot je opisano.Prosimo, da nas obvestite in nam pošljete nazaj v roku 3 dni za vračilo.Povrnili vam bomo v roku enega tedna od prejema vrnitev blaga.

3.Nudimo 3 mesecev garancija za vse naše proizvode.Vsi izdelki morajo biti vrnjeni v prvotno stanje

Prosimo, upoštevajte, da naslednjim predmeti so nonreturnable:

1).Uporabljenih Elementov

2).Predmeti brez naše nalepke ali originalno pakiranje

3).Predmeti, ki se ne pošiljajo z nami

Opomba:Kupec mora plačati stroške prevoza blaga nazaj,bomo plačati za ladijski promet za ponovno pošiljanje.

Oznake: a510f zaslon, samsung galaxy a60 motherboard, samsung galaxy a5 vezje, matično ploščo za galaxy, a500 lcd, a8 motherboard, galaxy a5 motherboard, a5 odbor, a5 samsung zaslon, samsung a520f motherboard.

Podatki

Blagovna Znamka YMJ
Frekvenčni Razpon za mobilne motherboard
QC Celotno QC Preizkušen
Združljiv Model za Samsung Galaxy A5 A510F A520F A500F A500FU A530F
Združljiv Blagovne Znamke Samsung
Izdelek Stanje Na Zalogi
Zmogljivosti 16GB/32GB
Vrsta Notranji
Stanje Demontaža & uporabljajo
Prvotno Mesto Shenzhen Guandong Kitajske(celinska)
Številka Modela za Samsung Galaxy A5 A510F A520F A500F A500FU A530F
Certificiranje NOBEN
Kakovost Original & odklenjena
Poreklo CN(Izvora)

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Original Odklenjena Za Samsung Galaxy A5 A510F A520F A500F A500FU A530F Matično ploščo s Polno žetonov MainBoard preizkušen Dobro Ploščo

Original Odklenjena Za Samsung Galaxy A5 A510F A520F A500F A500FU A530F Matično ploščo s Polno žetonov MainBoard preizkušen Dobro Ploščo

Podobni izdelki: