Bakeware Torto Plesni Silikonski Non-Stick Peko Peciva Orodja Krog in Cvet Risanka Krof Žele Puding Rdeče Kuhinjski pribor

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€3.59

-24%

€4.78

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Izdelek

Velikost:30*17.5*3cm Teža:145 g Pakiranje:1pcs * Torto plesni

Prodajne Točke

Varnost in Zdravje: silikonski kolobarni plesni, je visoke kakovosti, narejena iz hrane silikona.So zelo primerna za peko doma in lahko varno, da pecivo, piškoti, bagels, kolački, itd.Robusten in vzdržljiv: Krof plesni se lahko uporablja ne samo pod mikrovalovnimi pogoji, ampak tudi v hladilnikih.Temperaturno območje je od -40 do +446 stopinj Celzija.

Prilagodljiv: Močan fleksibilnost, ko ste bend plesni, bo hitro vrnete v prvotno obliko.Mehko silikonsko plesni se enostavno odstrani in pečene blaga so tudi enostavno vzemite ven.Enostavno čiščenje:-non-stick material naredi krof enostaven za sprostitev in enostaven za čiščenje.Čiščenje silikona kolobarni plesni s toplo milnico.Če želite prihraniti čas, lahko ga postavimo v pomivalni stroj za čiščenje.Storitev: Če imate kakršno koli vprašanje o silikona pecivo plesni, vas prosimo, da stik z nami.Poskušali naše najboljše, da dobava najboljšo storitev za vse stranke.

Pogosta VPRAŠANJA

Q: Kateri vidik je izdelek, ki se večinoma uporablja v?

A:uporablja se v glavnem za majhne, pecivo.

Q: se Lahko uporablja, da bi karkoli drugega?

A: Če je mogoče, kot puding ali žele, bodite previdni, da demould.

Q: Je enostaven za čiščenje?

O: To je zelo udobno.To je mogoče oprati s čisto vodo.

Naše prednosti

1. Facotry neposredno prodajo, NE distributer; 2. Skrbno preverite pred odpremo iz; 3. Hiter odziv na vaša vprašanja

Dostava

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. 2. Naročila se obdelujejo v 24-72 ur plačilo preverjanje. 3. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Smo bo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo! 4. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvi na voljo skladišče za hitro dostavo.

Vrnitev

1. Morajo kupci pišite nam, pošljite pokvarjeno elemente nazaj za izmenjavo znotraj garancijskega obdobja. 2. Naša garancija ne velja za vse izdelke, ki so fizično poškodovan, ali ki niso v skladu normalni delovni pogoji so posledica zlorabe ali nepravilne namestitve na kupca/uporabnika del. 3. Pokvarjena izdelki morajo biti vrnjeni v roku 30 dni od RMA datum izdaje.Za vse vrne izdelki MORAJO stranke obrnite na nas za vračanje naslov.V vseh primerih, kupci plačati poštnine pristojbine na lastne stroške, da se vrnete izdelkov za zamenjavo ali vračilo kupnine.Bomo odgovorni za poštnina za zamenjave.Vračila bodo izvedena po prejemu vrnjenega artikla.

Oznake: cvet plesni silicij, krof obliko, ant kuhinjski pripomočki dodatki, krof machin, dodatek torto, plesni kruh, flamingo silikonsko plesni, plesni, granit bakeware, pečemo orodje.

Podatki

Certificiranje SGS
Material Silikonski
Vrsta Torto Orodja
Nespodobno Sliko No
Spolnost No
Blagovna Znamka mingol, ki živijo
Torto Orodja Tip Kalupi
Funkcija Na zalogi
Številka Modela 20201004-1
Poreklo CN(Izvora)

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Bakeware Torto Plesni Silikonski Non-Stick Peko Peciva Orodja Krog in Cvet Risanka Krof Žele Puding Rdeče Kuhinjski pribor

Bakeware Torto Plesni Silikonski Non-Stick Peko Peciva Orodja Krog in Cvet Risanka Krof Žele Puding Rdeče Kuhinjski pribor

Podobni izdelki: