Trendy Geometrijski Vzorec Nepremočljiva Tuš Zavesa za Kopalnica Dom Dekor Poliester Tkanine Kopel Zaslon

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€13.40

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Trendy Geometrijski Vzorec Nepremočljiva Tuš Zavesa za Kopalnica Dom Dekor Poliester Tkanine Kopel Zaslonu tehnični podatki: Material:100% Poliester vlaken Barva: Kot slika Velikost:W180xH180cm Funkcije: Flanela tkanine, zelo mehko in udobno.Enostavno absorbirajo vodo, prah in odpornost na zdrs.Enostaven za čiščenje, to je mogoče oprati neposredno v pralnem stroju ali ročno, ne da bi padli in izginja.Opomba: 1.Ročno merjenje, prosimo, dovolite 1 ~ 5 cm napaka,hvala. 2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.Prosimo za razumevanje, hvala vam!Paketu: 1 kos Tuš Zavesa in 12 plastične kljuke

O Pošiljki 1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.Returan&Vračilo 1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#. 3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.slowoodlife.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. 4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) in ne kot dvertised.F eedback Vaše satisfation in pozitivne povratne informacije je za nas pomembno za naše poslovanje in izboljšati, Prosim pustite pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi predmetov in servcies.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali servcies, vas prosimo najprej obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije.potrudili se bomo rešiti vse težave in vam zagotovimo najboljšo storitev za stranke.

Oznake: ice brisačo, žive nevihta, projekcijski zaslon, zavesa tuš, predpasnik srčkan, kopalnica zavese, kolesa kopalnica zaslon, kopalnica tkanine, zavese, kopati kopalnica zavese, kopalnica zaslon plastike, zaslon tuš.

Podatki

Material Poliester
barve Modra,Siva,Bela
vzorec GEOMETRIJSKI
Slog Sodobno
Paket 1* tuš zavesa in 12* bele plastične kljuke
Velikost 180*180 cm(72*72 inches)
Številka Modela LRDFJYL012
Funkcija Nepremočljiva, Okolju Prijazne

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Trendy Geometrijski Vzorec Nepremočljiva Tuš Zavesa za Kopalnica Dom Dekor Poliester Tkanine Kopel Zaslon

Trendy Geometrijski Vzorec Nepremočljiva Tuš Zavesa za Kopalnica Dom Dekor Poliester Tkanine Kopel Zaslon

Podobni izdelki: