Homebrew Wort Zračenje Sistem Piva Wort Oksigenacijo & Zračenje Opreme Pivo & Vino

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€9.44

-6%

€10.05

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Wort Zračenje Sistem

Dodatno zračenje sistem pomaga raztapljanje kisika, ki je potrebna za kvas pred aktivne fermentacije se začne.Z dovolj kisika prisotna, pivo bo off za zdravo in živahno vrenje v minimalno količino časa.Namesto diffusing čisti kisik v vaše wort, to je sistem, ki uporablja filtriranim zrakom.

To systme prihaja z naslednjimi deli:

1. Črpalka zrak AU-312(EU Plug / UL Vtič)

Ta izdelek je nova oblika tišine.Je kupolaste oblike in zvoka vlažiti zbornice zmanjša turbulence in pripravi gladko mirni tok zraka.

2. Inline Sanitarne Zračni Filter

Obstajata dve plati filter - je "v" in "iz".Smer, ki jo uporabljate, ni važno, vendar pa si želijo, da si zapomnite, kako boste prvi potiskanje zraka skozi to, in vedno je tako.Filter nikoli ne zmoči, torej ne poskusite in razkužila z dunking v sanitizer.Če želite očistiti zunaj nje, uporabo Alpet D2. Za shranjevanje filtra, uporabite malo tinfoil na "V" filter in shranite v zip-lock vrečko.

Lahko kupite rezervni v naši trgovini.

3. Nerjavno 2.0 micron difuzijo kamen.

Lahko kupite rezervni v naši trgovini.

4. Cevi.

Komplet je popolna in pripravljena iti rešitev le razkužila kamen in spodnji polovici cevi, preprosto priklopite črpalko, potopiti kamen v ohladi wort in zaženite črpalko za 30 minut do 2 uri pred vrenjem prične.

Prednost tega zračenje sistema je, da vam nikoli ne bo treba kupiti zamenjava kisika tanki.Slaba stran je, da zračenje traja dlje, kot oksigenacijo.Ker vzdušje je le okoli 20% kisika, razširjanje kamen mora biti v levo teče v wort za približno 30ndash120 minut (pa še 5 minut zračenje je bolje, kot je tresenje carboy.) Ni skrb kontaminacije v tem obdobju, vendar imate za spremljanje fermenter občasno za morebitne nad penjenje.Medtem ko so pivovarn, ta sistem se lahko uporablja tudi za pre-fill kvasila z sanitarne zraka.

Oznake: bar človek dodatki, novost vino dodatki, homebrewing forumu, pivo homebrew, rack vino, velika varjenja piva, Homebrew, mac pivovarna, oljčno oxygene koncentrator, pivo pivovarne.

Podatki

Material Nerjaveče Jeklo
Bar Dodatki Tip Carbonation
Certificiranje CIQ
Vrsta Bar Dodatki
Blagovna Znamka Pivo Morski Pes

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Homebrew Wort Zračenje Sistem Piva Wort Oksigenacijo & Zračenje Opreme Pivo & Vino

Homebrew Wort Zračenje Sistem Piva Wort Oksigenacijo & Zračenje Opreme Pivo & Vino

Podobni izdelki: