Naze32 REV5 6dof/10dofAcro/PRO Krmilnik lahko uporabite CleanFlight Firmware Za AfroFlight FPV 250

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€6.55

-5%

€6.90

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Značilnosti: • Prilagodljiv motor, uspešnosti, podpori različnih letalskih vrste: Quad/Hexa/Tri/Bi/Y4/Y6/Octo/Kamera Gimbal. (Privzeto je Quad-X) • do 8 kanalni RC input - podpira standard sprejemniki (PWM), PPM Vsota sprejemnik (FrSky, itd), ali Spektrum satelitski sprejemniki. • Zgrajena v FrSky telemetry inverter (skupni w/glavna vrata) • napetost Akumulatorja spremljanje • Sodobne 32-bitni procesor, ki teče na 3.3 V/72MHz (STM32F103CB). • Krovu MicroUSB za namestitev in konfiguracijo • Led tako svetla, da bi lahko slepi ste • MultiWii na osnovi konfiguracije programske opreme za enostavno nastavitev • rev5 strojne Očala: 36x36 mm (30.5 mm Montaža) 5.3 gramov (brez glave, 7.3 gramov z) 2000 stopinj/sekundo, 3-osni MEMS žiro Vhodna napetost: Max 16V na vhodu v železniškem in do 35V 6s na napetost, občutek skladu Vključeni: 1 kos Naze32 let krmilnik 1 komplet čepov 1x RC zlom kabel 10 DOF (pro) je s kompas in brano 6 DOF ( ACRO ) je brez kompasa in brano lahko flash z cleanflight firmware za sebe ** Opomba: To je vednopriporočamo, da posodobite do najnovejše različice programske opreme, kot del svoje začetne setup!

Opis Izdelka

Priljubljena Naze32 je tukaj!Sprva zasnovana za uporabo z majhnimi do srednje velikih multirotor obrti, je postal pojdi na krmilnik za številne Multirotor projektov in propheads.TO JE KOT NALAŠČ 250 VELIKOST MINI QUAD LET KRMILNIK!Zloglasni Hamasaki ALIAS "timecop" ni bil zadovoljen z omejitvami in uspešnosti 8-bitni MCU lahko poda na trenutno FC platforme, tako je določila, da bo leta krmilnik, ki bi se lahko skoraj vse zahteve, ki jih razvijalec lahko vrgel na to, in tako se je rodila v Naze32. V središču Naze32 je 32bit ST mikro delo konj a processer, z neizkoriščen pomnilnika in procesorja moč in množico enako impresivno senzorji.V Naze je tudi ujema z nekaj najlepših GUI "programi in funkcije", da dobite največ od vaše konfiguracije.V Naze32 prihaja kot najbolj popolno Acro Različica še, z obeh ožine in 90deg zatiči za vaše želje in ujemajoče se iztrže pas.

Oznake: električni padalo rc, nadzor robota 6dof, epo padalo, naze32 rev5 lupini, 6dof robot manipulator, f3 6dof let krmilnik gps, fpv krilo, naze32 rev6 pinout, naze32 rev6 priročnik, padalo rc.

Podatki

Nadgradnjo Deli/Oprema Adapter
Daljinsko Upravljanje Perifernih Naprav/Naprave Starter
Številka Modela naze32
Orodje Dobave Sestavljeni razred
Uporaba Vozila & Daljinski Upravljalnik Igrače
RC Deli & Accs Radijski Sistemi
Blagovna Znamka TendFlying
Štiri-kolesni Pogon Lastnosti Zbor
Za Tip Vozila Letala
Tehnični parametri Vrednost 2
Material Kompozitni Material

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Naze32 REV5 6dof/10dofAcro/PRO Krmilnik lahko uporabite CleanFlight Firmware Za AfroFlight FPV 250

Naze32 REV5 6dof/10dofAcro/PRO Krmilnik lahko uporabite CleanFlight Firmware Za AfroFlight FPV 250

Podobni izdelki: