4 Kos 3.4 mm * 3.4 mm * 5 mm Ogljikovih Krtačo za H37L1, H35SP1, M45, H102S, L102S Električna Krtača Micromotor Handpiece Rezervni Deli

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€10.82

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Ogljikove Ščetke za Električne Micromotor Krtačo Motornih Handpiece Rezervni Deli

Uvod:

1. Standardi: 3.4 mm * 3.4 mm *5 mm.

2. Primeren za: SDE-H102S, SDE-L102S, SDE-E102S, SDE-H37L1, SDE - H35SP1,SDE-M33Es, SDE-SH37LN, SDE-SH37L, M45, SDE-SM45C tip micromotor handpiece in tako naprej.

Seznam Vsebine:

1. Čopič 4pcs

Prav tako lahko še naprej osredotočali na naslednje proizvode:

Mi lahko sprejemamo naslednje plačilne metode Alipay, Western Union, Bank wire transfer.

Kupci pls opombe: Mi bo ladja element(i) kot dar, da bi se izognili meri davčnih problem, večina držav ne bo zaračunal vse carinske dajatve, ampak včasih bodo nekatere države plačali manj denarja za carine.To je incontrollable z nami.Tako mi ne plačajo te takse.Če imate kakršne koli težave, pls cantact nas.

Vsa naročila, bo predvidoma na ladjo immediatedly po www.slowoodlife.si naslov po tem, ko smo sprejeli vaše celotno plačilo, in poskrbite, da na naslov v Airexpress plačilo pravilno.Če je naslov, ki je registriran ni pravilna v www.slowoodlife.si, kupec se obrnite na nas, da comfirm pravilen in točen naslov, ali bo kupec odgovoren za polno nadomestilo.Mi ladje element za naslednje države in občin za mednarodno express, traja 7 do 10 delovnih dni, da pridejo vas, ampak včasih je en ali dva dni več, leži v tem, kako Carinski postopek na parceli.

Smo pa ladja predmete ASAP po prejetem plačilu, in boste dobili vaš izdelek približno 7 - 60 dni, in če želite, da bi dobili prej, pls obrnite na nas najprej pred odpremo, mi lahko ladja z EMS, UPS, Fedex, DHL ali TNT v skladu z vašo zahtevo, vendar kupec mora plačati dodatne stroške pomorskega prometa.

Vsa naročila so processde od ponedeljka do petka, Naročila ne obdelujejo za pošiljke, ob vikendih in praznikih.

Bomo takoj po e-pošti vas obvesti številko za sledenje roku 5 delovnih dni od obdelava in dostava vaš element.

Mi ne bo odgovoren za zamudo pri dobavi, vključno z, vendar ne omejeno na carinski poštnina preverjanje, stavke, višje sile ipd.

Naše osebje vedno preglejte vsak izdelek previdno, preden odpremo zagotoviti, da je izdelek, ki smo odpreme pravico, tistega, ki ste ga izbrali.Ko izdelek zapusti naša vrata, smo ostali na sledenje to, dokler ne pride .

Vedno smo poskušali naše najboljše, da zakonski skrajnost zmanjšati svojo uvoznih dajatev ( ali GST ali V. A. T. ali drugih Davkov ).V večini primerov, ni dajatev na vse.Vendar pa, če je vse additioanl stroškov nastalih za carinjenje kriti stranke.

Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

Prosimo, preverite pri vas državi, je carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred nakupom.

Ti stroški so običajno zbrani jih dali tovorni promet (dostava) podjetje ali ko vas poberem predmet up-ne mešaj jih za additioanl dostava cha rges.

Kupec mora preveriti package ko prejema.Če paket poškodb med tovorni promet, pls zavrne prijavo za paket, in to se bo vrnil k nam.Potem nam pišite takoj.

Če morate vrniti, pls preveriti dvakrat, da potrdite postavko, ki ne dela in se obrnite na našo customer service zastopnik, nam podrobno problem in nam pošljete nekaj fotografij ofr potrditve in, če je kupec vztrajajo na vrnitev, po naših techincal inženir preveriti prejete retrun je brez kakovost proble, vse polnjenje je na nakup je odhodek.

Sprejmemo SAMO v zameno za izvirni paket.Pls preverite, ali element, ki nimajo umetnih sabotaže.Če ste kupili v nepravilno stanje, pls, UPOŠTEVAJTE, da se odpremo in ravnanje frr ne bo nadomestila vse vrniti, ladijski promet pristojbina naj ga plača kupec.

Vračilo dodeliti le, če predmeta ni mogoče nadomestiti preko Alipay (NE PODPIRA, da BI DENAR).Če je tako, Pls reportd v 5 dneh in vrnili k nam v roku 14 dni od vročitve rok za zamenjavo ali vračilo kupnine.PLS OPRAVILO NE BOMO ODGOVORNI, ČE PROBLEM PRESEGA TA ČAS LIMITE.

Za druge vrniti poizvedbo, pls, kontaktirajte nas preko e-pošte ali TM.Pls preberite tako podrobno premislite, preden ponudbe in nas kontaktirate za dodatna vprašanja, naše storitve, osebje je pripravljena, da vam služi.Hvala za pozornost.

Pls vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našimi izdelki in naših storitev.Na našo pomoč strankam je vedno deluje v ozadju, da assress vsako vašo potrebo in poizvedbo.Smo na voljo na vaše udobje, odgovoriti na vsa vprašanja, ali po e-pošti ali klepetu v živo.Ne glede na to, kaj je težava.Naša vizija je, da bi več, da stranke vedo več o Kitajski izdelki in Kitajska. 100% kupcev satisfaciton je naša nenehna cilj.

Imamo visoko kreditno komentar, za skoraj vse naše cenjene stranke, ki so zadovoljne z prvem razredu izdelkov in pravočasna storitev.Turst nas in presenečeni boste, nakupovalne izkušnje.

Kot vodilni denatal izdelkov dobavitelj na Kitajskem, zagotavljamo kakovost dental lab material, oprema na nekaj najbolj stroškovno učinkovitih cenah so na voljo na trgu danes.Naša naloga je preprosta, za zagotavljanje Kakovosti, Vrednosti in Storitev, da bi zadovoljeval potrebe tako zasebnih in klinike prakse.

Vedno smo Vrednost Vaše Zadovoljstvo kot Najbolj Pomembna Stvar!!Če pls pusti me s Petimi Zvezdicami, pozitivne povratne informacije, in jaz bom naredil enako kasneje za vas.Če zaradi kakršnega koli razloga niste satisfide z nakupom, pls ne oklevajte, da nam sporočite.Mi bo naš velik prizadevanja za rešitev!

Oznake: cvet razpoloženje obroč, h37l1, zobni micromotor močno, močna, zobni micromotor, obroč, micromotor nohtov, maraton micromotor, starinsko pearl obroč, cikel obroč.

Podatki

Številka Modela 02
DIY Dobave ELEKTRIČNI

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

4 Kos 3.4 mm * 3.4 mm * 5 mm Ogljikovih Krtačo za H37L1, H35SP1, M45, H102S, L102S Električna Krtača Micromotor Handpiece Rezervni Deli

4 Kos 3.4 mm * 3.4 mm * 5 mm Ogljikovih Krtačo za H37L1, H35SP1, M45, H102S, L102S Električna Krtača Micromotor Handpiece Rezervni Deli

Podobni izdelki: