Flip Denarnice Capa Za Motorola Moto G9 Indija Poslovni Usnje Za Motorola Moto G9 Igrajo чехол Telefon Primeru Zaščitnik Lupini

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€3.59

-9%

€3.98

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Flip Denarnice Capa Za Motorola Moto G9 Indija Poslovni Usnje Za Motorola Moto G9 Igrajo чехол Telefon Primeru Zaščitnik Lupini Vrečko Opis Izdelka 1.100% popolnoma Nova in Visoke Kakovosti z dobro embalažo. 2.Material: Visoko Kakovost PU Usnje + Prilepili PVC Trak Kuverta. 3.design s stojalom imetnik funkcijo, prop telefon vodoravno za roke-prost ogled. 4.Značilnosti: Zaščita telefona pred praskami in žetone, umazanijo in udarci 5.Barva: Črna, Rjava,Zelena,Roza,Rdeča.

Opis Izdelka: 1.Znamka :Vsytereco 2.PU Usnje + Mehko TPU Silikon ( Ultra-tanek in vzdržljiv, Enostaven za Namestitev ) 3.Ponujajo instant vse okoli zaščito pred praskami 4.Disigned, kot je Torbica, Denarnica Primeru ,reže za Kartice in notranji žep za izvajanje ID, denarnih in kreditnih kartic; 5.Izdelani iz kakovostne PU usnja in mehke TPU materiala, Zagotavlja največjo zaščito in preprečuje praske, čipi in umazanijo, ki se kopičijo.

Vrne in Izmenjave Politike:

Sprejemamo vrnete in izmenjavo če je predmet, ki ima kakršne koli okvare.Obrnite se na nas v 15 dneh glede vseh vprašanj.Potrudili se bomo, da vam prijetno nakupovalno izkušnjo.Vedno smo poskušali naše najboljše, da bi dosegli svoje zadovoljstvo,če so kakršne koli vprašanje ali pomislek z nakupom,vas prosimo, da nas kontaktirate.

Povratne informacije:

Spoštovani kupec, Prosimo, pustite nam vaše pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi storitvami.Vam bo zelo cenjeno.Če imate kakršnakoli vprašanja ali pripombe,prosim, prosim, da nas kontaktirate.Potrudili se bomo, da vam pomaga rešiti problem.Opomba: Vsak model je drugačen, prosimo, izberite model telefona, če ne potrdite, se lahko obrnete na nas, preden bi , prosim, ne\\'t skrbi za sliko, bomo poslali pravilno primeru telefon za vas.

Oznake: ohišje za moto g7 moč, primer motorola eno fusion, y91, l7 telefon, moto eno fusion, primer motorola g7play, prikaz moto e5 igra, V13, Italijanski, primeru g6 motorola.

Podatki

Značilnosti Zadeva&Pokrov
Vrsta Flip Case
Blagovna Znamka VSYTERECO
Design Luštna,Navaden,poslovne
Material Silikonsko ohišje+pu usnje
Dodatek Za Vrsto Mobilni Telefon Vrečko Primerih
Združljiv Telefon Za Motorola
Združljiv Model 1 za Motorola Moto G9 Indija
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija Anti-knock,Umazanijo-odporne
Združljiv Blagovne Znamke motorola
Popis Na Zalogi
Združljiv Model 2 Za Motorola Moto G9 Igra

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Flip Denarnice Capa Za Motorola Moto G9 Indija Poslovni Usnje Za Motorola Moto G9 Igrajo чехол Telefon Primeru Zaščitnik Lupini

Flip Denarnice Capa Za Motorola Moto G9 Indija Poslovni Usnje Za Motorola Moto G9 Igrajo чехол Telefon Primeru Zaščitnik Lupini

Podobni izdelki: