Kožo Občutek Ogromne Realističen Dildo Iz Silikona, Mehko Strapon Dildo Ogromen Penis S Sesalno Pokal Za Ženske Masturbacija Lesbain Seks Igrače

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€6.37

-23%

€8.38

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Velik Velik Dildo Priseska Realne Kože Dildo Za Ženske Lahko Traku Na Veren Umetno Velik Penis Dick Masturbator Igrače

Skrivnost package: Nihče ne ve, kaj je to vključeni, dildos, bo poslana vam z diskretno paket.

Opis izdelka

middotSize: L: 21*4 CM; S: 18*3,5 CM

middot Material: Medicinski Silikon

middotYou bodo našli silikonski vibrator je tako resnično, ko ste ga dobili.Mehka, trdna silikonski material je počutim tako super, tako pravi, v roki.

middot8/7 Palčni ogromen dildo, vrhunsko v velikosti, popolnoma spodbujanje ženskega g samem.

middotRealistic dildo je oblikovan z veliko sesalno skodelico, ki vam omogoča, da spustite svoje roke, in doseči orgazem brez težav.

middotOur sesalni dildo je narejen iz medicinskega silikona material, nestrupen, brez vonja. 100% vodoodpornega materiala zagotavljajo, da lahko uporabljajte v mokrem okolju.

Seveda, lahko kupite Strapon Hlačke posebej, ki vsebuje 4 različne velikosti prstanov, se lahko ujema vaš penis igrača!

Opomba:

1.Čiščenje izdelka pred in po uporabi operemo s toplo vodo in antibakterijsko milo ,nežno obrišite z brisačo ali mehko krpo.

2. Pred uporabo dodamo kapljico ali dve od vaš najljubši spola lube, da dildo penis.

Fotografije Kažejo:

O Package da bi zaščitili vašo zasebnost, vam zagotavljamo, da pošljete svoje izdelke v varnem stanju.Izdelek, ki bo opremljen z zračno blazino/rumena mehurček plastičnih sredstev, da bi preprečili poškodbe, med transportion.O Garancijo Celotno vračilo če izdelek ne ustreza opisu ali poškodovan.O Izdelku Vsi izdelki so 100% čisto nova, učinkovita in natančno preveriti pred pošiljanjem.Vsi izdelki so narejeni iz Medicinskega razreda material, 100% varnosti, neškodljiv za telo (običajno je, da vonj rahel vonj, ko prvič odprete, ker je bil izdelek v zaprti embalaži za več mesecev.Prosimo, jo očistite in suho, da seveda, vonj Bo izginil takoj.) O Pošiljko Bomo poslali naročilo v 5 delovnih dneh.Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme, pubilc počitnice in tako naprej.Če bi dosen ne recevied v izjavljam, čas, se, prosimo, obrnite na nas.Kaj, če izpolnjujejo izdelek problem, Prosimo, uporabite izdelek, ki po navodilih za uporabo, prvič, če se še vedno ne morete uporabiti, se obrnite na službo v času, prosimo ne odpirajte spora na bo, verjamemo, komunikacija je veliko bolje, kot spora.O Delovnem Času, Ker je časovna razlika, bo prišlo do zamude v komunikaciji, vendar sporočila bodo odgovori v roku enega dne.prosimo, bodite potrpežljivi.O Povratnih informacij Smo upoštevanju stranke, kot naši prijatelji.Upamo, da vam lahko trgovina z nami, z več sreče in manj skrbi.vaša podpora je za nas zelo pomembna, Prosim, ne pozabite, da zapustijo nas 5-Star povratne informacije.

Oznake: dildo foreskin, dvojni dildo trak za ženske, lezbijke, , dildo veliko, mehko dildo za strapon, živali dildo faak, dildos dildo, vibrat, dildo strapon, petelin, strapon.

Podatki

Številka Modela JA1783
Spolnost No
Funkcija 2 velik dildo
Funkcija 4 Silikonski Penis
Material Medicinski Silikon
Velikost S L
Funkcija 3 Sex Igrače Dildo
Nespodobno Sliko No
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka JIUAI
Funkcija 1 sesalni dildo
Postavka Vrsta Dildos
Ime Realističen Dildo

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Kožo Občutek Ogromne Realističen Dildo Iz Silikona, Mehko Strapon Dildo Ogromen Penis S Sesalno Pokal Za Ženske Masturbacija Lesbain Seks Igrače

Kožo Občutek Ogromne Realističen Dildo Iz Silikona, Mehko Strapon Dildo Ogromen Penis S Sesalno Pokal Za Ženske Masturbacija Lesbain Seks Igrače

Podobni izdelki: