Podatki Žaba Mobilni Telefon Iger na srečo, ki Sprožijo PUBG Mobilne Gamepad Gumb Ognja, Prenosni Počil Streljanje L1R1 Strelec Pubg Krmilnik

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€12.45

-46%

€23.06

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Priporočamo, da za vas

Brezžični USB Ročni Video Igre Konzole , Zgrajene V več Klasične igre , Če želite, da igrajo klasične igre s prijatelji ali družino, prosimo, izberite jo !To lahko izpolnjujejo vaše potrebe!

Retro igre konzole z 2,4 G brezžično / Žično igralne palice, vgrajen 600 klasične igre in podporo za HDMI izhod, podpora za 2 igralca, 2 voznika načinov.Kot primerna fpr vrste široko paleto od naprave.Igrate lahko z družino in prijatelje in se sprostite, medtem ko sprostitev!

8-bitno primeru telefon v obliki retro igra konzola z 620 igre.Elegantno oblikovanje telesa nam daje najbolj udoben oprijem, in integriranih igra simulator sistem nam omogoča, da so bolj zabavno.Podpora za TV-izhod, visoko kakovostne igre krmilnik lahko tudi podporo dveh igralcev za igranje igre ob istem času, lahko igrate s vaš prijatelj in družino!

Najnovejši Gumb Za Neprekinjeno Fotografiranje

Prenosni počil fotografiranje gumb, se lahko shranijo in priročno za prevoz!Levi gumb je počil stikalo in desni gumb je fizični gumb.Najbolj pomembna stvar je, da spremenite MINI, SKS, M16 v neprekinjenem streljanju s puško!Stikalo: dolg pritisk na tipko za vklop, dolgo pritisnite tipko za 2 sekundi in izključi, kratko pritisnite tipko, da preklopite eno ali neprekinjen način.V neprekinjen način prenosa, kratko pritisnite funkcijsko tipko, da preklopite frekvenco, razporejene med 1 sekundo / 2 krogih / 4 krogih / 8 krogov / 16 krogov.

Gumb Za Fotografiranje

Ta mobilna igra izstrelitev je drugačen od drugih navadnih streljanje gumbi.Fotografiranje kralj uporablja konkurenčno miške na ravni mikro stikalo.Nekateri gumbi so narejeni iz motnega kovine.Fotografiranje igralec ima kratek izlet in bolj odziven odgovor!

Eno-kliknite, Da Omogočite Neprekinjen Način Prenosa

Uporaba impulz prevajanje tehnologije, SKS brzostrelka pištole, ki se uporabljajo.Hiter odgovor, N-krat na sekundo, občutljive drugi streljanje!

Mehanske Black Design Gred

Gladek občutek, visoko občutljivost za stiskanje!Po eksperimentalno testiranje, do 1,3 milijona stiskanje življenje!Najbolj pomembno pa je, da intenzivno pritiskom ne bo zaklepanje zaslona.Notranjost uporablja groove design, da bi se izognili fizične tipke in se izognili tipke dotikali zaklepanje zaslona ali tipke za glasnost med piščanec jedo proces vpliva na igralnih izkušenj.

Genialno Shranjevanje Konstrukcij

Snemljiv načrta za učinkovito shranjevanje!Ni enostavno izgubiti in enostaven za prevoz!Majhna velikost, veliki funkcije!Morate imeti!

Moteče Inovacije

To najnovejše mobilne igre tigger uporablja štiri-hitrost modela, prvi hitrosti običajno fotografiranje, drugi-hitrost pospešek design, tretje hitro hitro streljanje, in četrto-hitrost za hitro streljanje!Hitreje nazaj, lučka utripa, višji prestavi!

Samodejno Popravi Vsak Strel Premik

Dinamični tlak pištolo, samodejna korekcija vsako streljanje premik.

Nadgradnja Stabilno Natezno Struktura

Po veliko raziskav, novih natezno struktura modela je tesno vgradnjo na mobilni telefon, po vpenjanje, in ne, neusmiljena pištolo bitka ne bo potisnite vstran.To je bolj pomembno za rešitev problema, ki rednem natezno struktura bo pritiska na tipke mobilnega telefona.To mobilnih iger sproži podpira telefonov po 7.2 cm, z največjo odsek 90 mm in maksimalne debeline 12 mm.

Enostaven Za Prevoz

Primerni Za Večkratno Streljanje Mobilne Igre

Več Barv Na Voljo

Dobra kakovost in dobre storitve

1) Glede na način dostave in rok dobave podatki, izdelki, ki se uporabljajo samo v naši spletni trgovini niso primerni za drugi prodajalci.Prosimo, upoštevajte. 2) Če ste zadovoljni z našimi izdelki, prosim, pustite komentar (5 zvezdic) in delež podrobnosti.Če niste zadovoljni z naročilom, nas kontaktirajte v roku 24 ur, kontaktirali vas bomo, dokler težava ni rešena.

Oznake: telefon pubg mobile, chrono trigger, dodatek žaba, nadzor pubg, kovinski mobilne gamepad, Nadzor, datum žaba, palčko pc, pubg krmilnik asus, bojišče.

Podatki

Funkcija 2 Gamepad Sprožilec Gumb Ognja,
Funkcija 5 Podpora neprekinjeno fotografiranje
Paket Da,
Združljiv Znamko/Model NOBEN
Funkcija 4 Za pubg gumb strelec
Funkcija 3 Strelec krmilnik za pubg
Blagovna Znamka PODATKI ŽABA
Številka Modela XYY1205CJSQ
Vrsta Blazinice
Funkcija 1 sprožilec igra

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Podatki Žaba Mobilni Telefon Iger na srečo, ki Sprožijo PUBG Mobilne Gamepad Gumb Ognja, Prenosni Počil Streljanje L1R1 Strelec Pubg Krmilnik

Podatki Žaba Mobilni Telefon Iger na srečo, ki Sprožijo PUBG Mobilne Gamepad Gumb Ognja, Prenosni Počil Streljanje L1R1 Strelec Pubg Krmilnik

Podobni izdelki: