5pcs IR Daljinski upravljalnik Za Android TV Box H96 pro X96 TX3 mini Nadomestni Daljinski upravljalnik

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€6.62

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

5pcs IR Daljinski upravljalnik Za Android TV Box H96 pro X96 TX3 mini Nadomestni Daljinski upravljalnik Note1:daljinski upravljalnik ne more biti programirani za TV Note2:daljinski upravljalnik ne morejo delati z CS918 , Mini M8S II , KIII , KI plus , KII pro, KIII pro in M8S+ Android TV box.Note3:daljinski upravljalnik ne spadajo baterije in je ne trgovina na drobno packa ge.Daljinski upravljalnik je primerna za H96 series/H96 Pro/H96 Pro +/M8N/M8C/M8S/V88/M10/M12/X96/MXQ/MXQ pro/T95/T95N/T95X/T95Z plus in druge T95 serije smart TV box Sliko ZADOVOLJSTVA

Če imate kakršnakoli vprašanja ali pripombe o naših izdelkih ali politik, se obrnete na nas, tako da pustite nam DHgate sporočilo ali nam pišite.

Bomo odzvali v roku 24 ur.Stranka zadovoljivo je najbolj pomembno .

Prosimo, pišite nam najprej pred odhodom negativne povratne informacije.Dajte nam priložnost, da služijo u.Hvala U...

Trudimo se, da služijo vsakega kupca najboljše, kar lahko .PLAČILO

Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na DHgate.com kot je navedeno spodaj.Izberete najbolj primeren za vas morda lahko preverite s sledite povezavi:

Uvozne dajatve, davke in takse

Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.

Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.Ti stroški so običajno zbrani jih dali tovorni promet (dostava) podjetje ali ko vas poberem predmet up – ne mešaj jih za dodatne stroške dostave.DOSTAVA

Običajno,Je predmet, ki ste jih naročili, bo poslana s številko za sledenje v roku 1-2 delovnih dni po plačilu je clear.By pot, ki ste kupili element iz nasprotni strani zemlje, zato potrebuje malo več časa, da se poda.

Preden končate vaše naročilo preko DHL,UPS,TNT,Fedex, prosimo, preverite sledite povezavo

preverite, da je morda vaš mesto je aremote stroškov,če je remotecost,se obrnite na nas, preden vrstnem redu:

DHL:http://remoteareas.dhl.com/jsp/first_main.jsp

UPS:http://www.ups.com/media/zh/hk/ea_surcharge.pdf

TNT:http://www.tnt.com/express/zh_cn/site/home/support/_______1.html

FEDEX:http://images.fedex.com/us/storitve/pdf/Zipcodes_OPA_ODA.pdf POLITIKO VRAČANJA

Vse elemente, ki bodo poslane v roku 2 delovnih dni po potrditvi plačila.Pišite nam, če je predmet, ki ni prišel po 4 tednih, Bomo poslali predmet za vas asap znova.Prosimo zagotovite, da je naslov pravilen.

Vračilo ali zamenjava zahtevo je na voljo le zahteve v 1 tednu po pošti prejeli & vrnitvi predmeta kot v enakem stanju, kot ga je prejel.

Obrnite se na nas, mi bomo poskrbeli vrne naslov.Če niste stik z nami, neposredno elementi bodo poslali nazaj ,predmete, bo zavrnjena brez številko za sledenje in vrne pošiljatelju.Kupec je odgovoren za dodatne stroške dostave za artikle, ki so se vrnili zavrne, ali je naslovnik neznan.Vaše ime, dražbe številko, in razlog za vrnitev je treba vključiti v e-pošti.predmeti vrnejo mora vsebovati glavne embalažo.

Prosimo, prepakirate postavka skrbno.Predmeti vrnejo bodo pregledani in nove nadomestne bo odpremljeno na kupca takoj, ko je ugotovil napako.V primeru, da je primerna zamenjava ni na voljo, potem vračilo bo izdan.Dostava, manipulativni in zavarovalni stroški so nevračljive.

To lahko traja do 7 delovnih dni, za obdelavo vaših vrnitev ko bomo prejeli vaš izdelek.

Če je predmet, je najti ne-napako, element, ki bo poslan nazaj kupcu.Kupec je odgovoren za Vse Povratno Poštnino in Stroške Dostave.POVRATNE informacije

Dragi kupec,zahvaljujemo se vam za poslovanje.Če ste zadovoljni z našimi storitvami.Prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije s "Odlično, 5-in prosim, zdravljenje transakcije pošteno.

Stranka je Bog.Preden se odpravite vse 1,2 ocen, nevtralno/negativne povratne informacije, in odprite katerega koli spora o DHgate.prosimo vas, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev.Radi bi, da se odpravite vsako težavo.

Naš sistem automaticially pustil pozitivne povratne informacije, ko je to ostalo za nas.

Oznake: tanix tx3 mini remote, 96 mini, x96 mini mobile remote, smart tv box daljinski upravljalnik mxq, ir oči, air box, x96 mini tv box 16, al android tv, androu tv box, tx3.

Podatki

Paket No
Kanal 1
Uporaba TV
Poreklo CN(Izvora)
Brezžična Komunikacija IR
Podpora APP No
Frekvenca 433 MHz
Številka Modela ir daljinski
Certificiranje NOBEN

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

5pcs IR Daljinski upravljalnik Za Android TV Box H96 pro X96 TX3 mini Nadomestni Daljinski upravljalnik

5pcs IR Daljinski upravljalnik Za Android TV Box H96 pro X96 TX3 mini Nadomestni Daljinski upravljalnik

Podobni izdelki: