Hitra Dostava !!!YARMEE Muzej Brezžične Prenosne Avdio turistično vodenje Sistema za Ogled Usmerjanje,Poučevanje

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€1 037.52

-14%

€1 206.42

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

• Eleganten videz, kompakten in lahek, enostaven za prevoz • VHF prenos, manj motenj, stabilen signal, dobra kakovost zvoka • Velika zmogljivost baterije in nizke moči, načrtovanje, varstvo okolja, stabilnost, trajnost, varnost, lahko uporabite 40 ur • Velik zaslon LCD zaslon, humanized gumb design, se lahko prilagodi moč in kanal prosto in udobno • Sprejemnik lahko glasnost nastavite tako, da izpolnjujejo različne uporabe prostorov, različnih sluha potrebe in navade, tako da je sprejem za dosego najboljših rezultatov.Prejemnik lahko samodejno zaustavi, ko je brez signala v časovnem obdobju, • Mikrofon pick-up vezje z visoko občutljivost, dinamični razpon je velik, plus visoke kakovosti pritrjevalni mikrofon, enostaven za uporabo in udobno, ni potrebno biti blizu ust, ko ste gledano • Napredno anti motenje in frekvenco PLL sinteza tehnologije, z napredno programsko opremo algoritem optimizacije, da bi se izognili motnjam samodejno 99 kanalov je mogoče uporabitibrez motenj. • Oddajnik je lahko na več sprejemniki, brez drugih motenj. • Majhen, lahek, enostaven za prevoz, je svet na najlažji in najmanjši brezžični navigacijski sistem, ne da turisti breme, ki je občinstvo, obiskovalce, kot je to eden od razlogov za to brezžično tour.

YT200 TOUR SISTEM VODIL

Nova posodobitev 40 urni delovni čas, dolge delovne razdalje lahko Združljivi s starejšimi model YT100

YARMEE poudarkom na turističnih in vodičev, da se počutijo udobno, preprosto, trajno in lep.

Udobno:kompakten in izjemno lahki, Enostavno: Delovanje s 3 ključi, starejši in otroci lahko uporabite preprosto Trajne:40 ur delovnega časa,Komaj treba skrbeti električne energije v Modi:črno in preprostost, prvi, ki uporabljajo ukrivljeno steklo v industriji

Značilnosti Izdelka

Tehnični Parametri

Ime izdelka: Tour guide system/ Audio System/ Šepet sistem vodil /Audio sistem vodil Frekvenca: 195MHz---230MHz/72MHz-76MHz Kanal: 99 Napetost: DC3.7V Sprejemnik delovni čas: 40 ur Oddajnik delovnih ur: 20 ur Frekvenčni razpon:50-18000Hz Radio-frequency tehnika: PLL sinteza Stopnjo popačenja:

1.Simultano Tolmačenje

2.Vodnik Izleti/ Potovanja dejavnost

3.Verske dejavnosti/ Cerkev dejavnosti

4.Brezžični Poučevanje/ Wireless sestanek

5.Sprejem

DOSTAVA

1. Mi ladja v Alixpress je naslov SAMO.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov v Alixpress se ujema s vaš naslov za dostavo, preden boste plačali. 2. Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Oznake: blok zgraditi, brezžični mikrofon profesionalni predavatelj, podpora mikrofon, bose mikrofon, brezžični mikrofon računalniškega strokovnjaka, mikrofon syomki, blok gudi, opeke gudi, skupina mikrofon, brezžični mikrofon professionaldr river.

Podatki

Stopnja popačenja Za 0,2%
Uporaba Tour vodenje ,cerkev,simultani tolmač,brezžični poučevanje
Slog Lavalier Mikrofon
Paket Da,
RFT pll
Številka Modela YT200 tour gudie sistem
Model Turistično Vodenje Sistema
Delovni čas(Oddajnik) 20 ur
Delovni čas(Sprejemniki) 40 ur
Čas polnjenja 5 Ur
Nastavite Vrsto Multi-Mikrofon Kompleti
Polar Vzorci Uni-directional
Teža 58g
Pretvornik Dinamični Mikrofon
Frekvenca 195MHz ~ 230 MHz/72MHz -76MHz
Delovna Razdalja 50 metrov
Hrup signala razmerje ≥90dB
Blagovna Znamka YARMEE
Sporočilo Brezžično omrežje

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Hitra Dostava !!!YARMEE Muzej Brezžične Prenosne Avdio turistično vodenje Sistema za Ogled Usmerjanje,Poučevanje

Hitra Dostava !!!YARMEE Muzej Brezžične Prenosne Avdio turistično vodenje Sistema za Ogled Usmerjanje,Poučevanje

Podobni izdelki: