Za genesis coupe 2009+ TROS TS-6 VOZITI Močan Booster Elektronske Dušilke Krmilnik

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€64.50

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Kaj je elektronska dušilke krmilnik ?

Elektronske dušilke krmilnik je dušilke odziv krmilnik.Odstrani odziv zamude na vaš elektronski pedal za plin.Učinkovito, omogoča, da vaše motor, da se odzivajo hitreje.Kot rezultat, vaš avto lahko pospešitev hitreje.Ki ste ga plačali veliko denarja za vaš avto, ko pa ga pritisnite pedal za plin, se počutite, kot ste pritiskom gobo.Ste že kdaj opazili, da so stari avtomobili so bili bolj odziven?

Kaj elektronske dušilke krmilnik lahko storim ?

1. Izboljšanje elektronske dušilke hitrost odziva 2. Izboljšanje vozila dušilke občutljivost 3. Zmanjšanje motorja ogljikovih vloge 4. Pospešeno povečanje za 45% 5. Plug and play 6. Za varčevanje z gorivom, 3-8%

Opis Izdelka

TS MOČAN BOSSTER led zaslonu krmilnika za izboljšanje avto uspešnosti za izboljšanje dušilke občutljivost.Namestitev je enostavna in jo lahko spremenite tako, da pritisnete butons na zaslonu.Lahko da boste uživali v strast & hitrost brez skrbi, avto varnosti.Ima majhne velikosti in se lahko uporablja na splošno avtomobilov.Ste vredno.

Obvestilo

Prosim, pustite vaše modela avtomobila v podrobnosti, ko oddate naročilo,bomo lahko pokrili vse priljubljenih avtomobilov na trgu.Če imate kakršno koli zmedeni o našem izdelku,vas prosimo, da nas kontaktirate.bomo odgovor, da boste čim prej.Najlepša hvala!Želim vam srečno nakupovanje!

Oznake: obd2, 6 pogon, primeru hyundai, skicirko akvarel, poševnega roba, spovan, razlikovanje, 26cc čoln, genesis sl, avto ojačevalec.

Podatki

CE ROŠ
Blagovna Znamka TROS
Postavka Vrsta Koda Bralci & Scan Orodja
Jezik angleščina

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Za genesis coupe 2009+ TROS TS-6 VOZITI Močan Booster Elektronske Dušilke Krmilnik

Za genesis coupe 2009+ TROS TS-6 VOZITI Močan Booster Elektronske Dušilke Krmilnik

Podobni izdelki: