Snake Venom Ekstrakta Serum Proti Gubam Za Beljenje Anti Aging Obraz, Kože, 30 Kapsul

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€3.27

-21%

€4.19

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Snake Venom Ekstrakta Serum

VIŠJO OBLIKO AKTIVNE, BIO-na VOLJO VITAMINA C, naš Vitamin C Serum, ki združuje veliko naravnih in organskih sestavin na tak način, da vaš obraz počuti gladko in osveži trenutku, ko se dotakne vaše kože.

Naše Klinične Moč Retinol Serum pomaga obrniti nazaj na uro staranja.Vaš obraz bo ne le navlažene in osveženo , vendar pa bo videti živahne, kot je naš Proti Gubam Serum začne učinkovati.

A DOBRO je ZNANO, GUBAM REDUKTORJEM, Hialuronska Kislina pomaga ohraniti do 370% več vlage kot tudi kolagen, beljakovine molekule sama, zmanjša drobne gubice, ki jih povzročajo dehidracijo.

NAJBOLJŠE za NEGO KOŽE PO NAJNIŽJI CENI – se Boste težko-nastavite, da bi našli visoko kakovostne sestavine v naših izdelkih za celo blizu naša cena.Prepričani smo, fantastično za nego kože je treba na voljo za vsakogar, in to je naša naloga, da poskrbite, da boste dobili oba vrhunska kakovost izdelkov, ampak tudi najboljšo skrb za stranke na voljo.

Paket Vključuje:

Snake Venom Ekstrakta Serum x 1

Oznake: po meri prisoten, 1 ml olja, ravinsara, lip zdravljenje, krema kača, bolečine relif, aromaterapija set, prazno nosni, krema strup, konoplja bolečine.

Podatki

Postavka Vrsta Set
Količina Nova
NETO WT Nova
Sestavine Nova
Spol Ženski
Številka Potrdila Nova
Država/Regija Proizvodnji Kitajska
Uporaba Telo
Številka Modela Nova

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Snake Venom Ekstrakta Serum Proti Gubam Za Beljenje Anti Aging Obraz, Kože, 30 Kapsul

Snake Venom Ekstrakta Serum Proti Gubam Za Beljenje Anti Aging Obraz, Kože, 30 Kapsul

Podobni izdelki: