2x vrata avtomobila z Dovoljenjem svetlobe duha shadow dobrodošli svetlobni logotip projektor simbol Za FT86 GT86 GTS AE86

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€12.99

-37%

€20.94

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Paket je vključeno: 2 kos LED z Dovoljenjem Vrata Svetlobe Ta seznam je za par neverjetno vrata korak z dovoljenjem laserski projektor Senca luči.Samo, taked iz starega svetlobe in vstavite ta izdelek brez spremembe žic ali izvrtajte luknjo.

Vloge: FT86 GT86 GTS 2012-up Opomba: kupec pred naročanja, prosimo, potrdite svojo prvotno vrata ali vrata z nitko za razsvetljavo, brez vrat lučka za osvetlitev funkcija, se ne uporablja.Hvala!

Napetost: 12V poraba Energije: 5w Material: ABS+Aluminij zlitine Canbus, Brez Napake.Nameščen Preprosto, Dobro Videti in Pripomoček za Nizko porabo energije.

Opis:

S tehnologijo, razvoj, laserske svetlobe so bili nameščeni v več vozil.Laser car LOGOTIP dobrodošli svetloba nove dele.Izdelan je z laserjem in optičnim visoke tehnologije.Funkcija je zelo sijaj.Če je nameščena na avtomobilu, dobrodošli svetlobe se bo prikazal na tleh po tem, ko je odprl vrata, lastniki, ki so dobili več zvezi z znamko avtomobila.ta lahka, tako kot dobrodošli varovala, kadar lastnik je prostor za sedenje v avto in zaprite vrata, LOGOTIP svetloba izgine.

Snap-montaža način, Brez velikih vijak, št varjenje, tik pod vrata, luči ,nadomesti, Namestitev ni tako preprosto.

Sprejme Visoke kakovosti ČIP Trpežne, prihranek energije, dolgo življenjsko dobo

Enostaven za namestitev : ni potrebno izvrtati luknjo ali razstavljajte vrata avtomobila ,ne poškodovali avto.Ni Treba izvrtati luknjo, je plug and play.

Če je nameščena na avtomobilu, dobrodošli svetlobe se bo prikazal na tleh po tem, ko je odprl vrata, tako kot dobrodošli luči Zaprite vrata, LOGOTIP svetloba izgine.

3D Lasersko svetlobo osvetljena vnos sistem

PROSIMO, UPOŠTEVAJTE,:

Da bi izdelki boljše delo, da se prepreči nepotrebne spore, bodite prepričani, da nam poveste, ko se naročilo, ki ga želite kupiti izdelek, informacije:

1. Žarnice tipa (ali povejte nam, modeli in datum proizvodnje za vaš avto)

2.Moč

3. Barvno temperaturo svetlobe in barve

Zgoraj navedene informacije izpolnite v neznano, bomo naključno dostave, posledice bremenijo kupci

Hkrati, morate preveriti in potrditi, vaš sprejem informacij popolnoma pravilno,

1. Prejemnik mora izpolniti polno ime.2. Prejemanje naslov popolni in pravilni 3. Pravilnih kontaktnih način in tako naprej.

Slike so samo za informacije, se praktičnost kot standard.Proizvodne serije izdelkov, kot tudi vaš model vozila, datum proizvodnje se razlikuje, je lahko malo razlike

Prosimo, prepričajte se, če je žarnica lahko vgradi v svojo svetlobo hiši pred oddajo ponudbe.

Imamo vse žarnice velikosti in barvne temperature, ki so na zalogi.

Prosimo, upoštevajte:Ko ponudb, prosimo, da dodatno žarnice velikosti in barvne temperature,in poskrbite, da je velikost balona je

primerna za vaš avto.

Prosimo, upoštevajte,: vrsta in oblika ohišja, bo močno vplivalo na pridelek barvo in intenzivnost,

in zgornji sliki je samo predstavitev rezultatov iz naših kupcev vozil,

Pred nakupom, vas prosimo, da skrbno izbira po polno komunikacijo z naš oddelek za podporo strankam.Barva razlika problem bo

ne more biti sprejeta z nami, ko razlog za vrnitev.

Oznake: toyota gt86, naloga luči, corolla, nalepke toyota, baule toyota gt86, toyota gt86 dodatki za vrata, z dovoljenjem logotip, toyota opa logotip, ae86 toyota, crack stikalo.

Podatki

Poreklo CN(Izvora)
Napetost 12V
Blagovna Znamka BIHAISKY
Element Teža 0.15
Postavka Vrsta Avtomobilska Vrata, Luči
Moč 5W
Za Vozila Znamke/Modela TOYOTA

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

2x vrata avtomobila z Dovoljenjem svetlobe duha shadow dobrodošli svetlobni logotip projektor simbol Za FT86 GT86 GTS AE86

2x vrata avtomobila z Dovoljenjem svetlobe duha shadow dobrodošli svetlobni logotip projektor simbol Za FT86 GT86 GTS AE86

Podobni izdelki: