Beli Šum Pralni Spanja Zvoka, naprave Za Spanje, Sprostitev Za BabyAdult Urad Potovanja Vgrajen USB Časovnik Dropshipping

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€6.44

-28%

€9.07

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Značilnosti:

1. 10 Nemoteno In Naravnih Zvokov: Beli šum, oceanskih valov, ptica zvoke, srčni utrip zvoki, ura zvoke, kriket zvoke, tekočo vodo in zvoki, 3 lullabies.Izberite zvoke, glede na vaše želje in potrebe, da ustvarite mirnem okolju in vam pade asleep hitro In ostali popolnoma.

2. Samodejni Izklop Timer: Ta beli šum pralni lahko predvaja neprekinjeno, brez prekinitev, ali obstaja avtomatski izklop samosprožilca nastavite za 15min, 30 min ali 60 minut (zelena modra rdeča lučka na zaslonu), da bi se izognili pozabil, da izklopite, ko ste zaspali, varčevanje z energijo.

3. Samodejno Zaznavanje Beli Šum: Brez vklopu, pritisnite in držite tipko Auto za 2 sekundi, vnesite zaznavanje hrupa za 10s.Če je hrup okrog, se bo samodejno vklopil, glasbe in končajo po 15 minut.Odkrivanje bo kolesaril.Odkrivanje razdalja je 6-10m.

4. Ne Samo za Spanje: Naši beli šum, zvok pralni lahko ne le prikriti hrupa, izboljša kakovost spanja, in se sprostite.Primeren je za uporabo doma, v pisarni, spalnico, otroški vrtec ali mesto, ki ga želite prepričani.

5. Majhen in Prenosen: Samo 9.3*8*2.8 cm, zasedajo majhen prostor na nočno omarico, se lahko enostavno dal v torbo ali kovček, zaradi česar je idealen sopotnik.Polnjenje prek kabla USB, polnjenje, ko je najdaljši se lahko uporablja neprekinjeno 36h, ki se lahko uporabljajo za dolgo časa.

Specifikacije:

Ime: Sleep Zvočni Stroj

Model: Q3

Barva: bela

Material: ABS in silikon

Napetostni vhod: 5 V=0.5 A

Moč: 1W

Zmogljivost baterije: 300mAh

Uporabite čas: 23 ur (merjeno o 36h)

Čas polnjenja: 1 ura

Certificiranje: CE, FCC, ROŠ

Teža izdelka: približno 66 g

Package teža: približno 125g

Velikost izdelka: približno 93*80*28 mm,/3.66*3.15*1.10 palčni

Pakiranje velikost: približno 158*106*31mm/6.22*4.17*1.22 palčni

Sleep meter funkcija:

1. 10 spanja-pomoč glasbe: beli šum, lullaby 1, kriket klic, morski val, ura, ptica klic, srčni utrip, lullaby 2, tekočo vodo, zvok, lullaby 3.

2. Časovna funkcija: 15min (zelena svetloba) / 30 min (zelena, modra svetloba) / 60moj (zeleno luč, modra svetloba in rdeča lučka) se lahko omeji, da bi se izognili pozabil, da izklopite, ko ste zaspali.

3. Samodejno zaznavanje hrupa gumb: brez vklop, dolgo pritisnite tipko za 2 sekundi, vnesite zaznavanje hrupa za 10 sekund, vklopite glasbo za 15 minut in se nato ustavi, zanke za odkrivanje, zaznavanje razdalje 6-10 metrov.

4. Polnjenje navodila: zeleni, modri in rdeči indikator zasveti, kažejo, da je moč 30%/70%/100%.

5. Mala in mini, z vrvice za dostavo, enostaven za prevoz in uporabo.

Seznam Vsebine:

1*Host

1*USB Kabel

1*Angleški Priročnik

1*Vrvica za opaljivanje tega

1*Color Box

Opomba:

1. Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.O Povratnih informacij: Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, prosimo, f obrnite na nas najprej, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.Mi vam bo dala pozitivne povratne informacije po prejemu plačila.Če ste nezadovoljni s svoje predmete, se prosimo obrnite na našo Customer Service.Povratne informacije so za NAS zelo pomembno, Da se nemudoma obrnite na nas, PREDEN ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije.Nemogoče je, da bi to rešili, če ne vemo o njih!Plačilo: sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.Aabout Dostava: DOSTAVA po celem SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.Če še niste prejeli pošiljko v roku,?prosimo, da nas kontaktirate.Bomo spremljali z ladjar takoj, ko je to mogoče in odgovor vas.Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.Smo prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno.BR kupec, prosimo, navedite CPF ali CNPJ, bo bolje za vas, da dobim ASAP.hvala Vrne in Vračilo: imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete po tem, ko je prejela.Če je na gospodarstvu več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vse komponente, ki so priloženi pribor, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.slowoodlife.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Oznake: hrupa strojev spanje, tekoče pesek timer, beli šum, za otroka, hrup pralni spanja, baby relax, usb kabel krog, led beli šum, črna hrupa, senzorično timer, zvok bela.

Podatki

Podpora Dropshipping/ Trgovina
Blagovna Znamka GERUITE
Vrsta Vzdušje
Številka Modela Spanje Zvočni Stroj
Poreklo CN(Izvora)
Oblika KROG
Certificiranje ROHS
Je Svetil Vključeni No

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Beli Šum Pralni Spanja Zvoka, naprave Za Spanje, Sprostitev Za BabyAdult Urad Potovanja Vgrajen USB Časovnik Dropshipping

Beli Šum Pralni Spanja Zvoka, naprave Za Spanje, Sprostitev Za BabyAdult Urad Potovanja Vgrajen USB Časovnik Dropshipping

Podobni izdelki: