VIP Ultrazvočno EMS Telesa, Hujšanje Massager za prosti Brazilija

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€15.92

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

OPOMBA:

Ta izdelek ni ogrevanja ,bo bolje, če boste uporabili stroj z shujševalni gel ob istem času.

Kako ultrazvočni kavitacija deluje?

Ultrazvočno kavitacija temelji na ultrazvočni tehnologiji, da razpade maščobnih celic.

Ultrazvočni valovi so poslali globoko v plasti kože, ki povzroča motečih vibracij.Maščobne celice nato prekinil narazen drug od drugega in so dislodged iz vašega dermalno plasti.

Po nekaj dneh, maščobne celice se absorbira v limfni sistem in prepustna kot odpadki iz vašega telesa.

Značilnosti: 1.Za nego kože jasno, posvetlite, gladek videz kože. 2.Globoko čiščenje in navlažijo, zmanjšati videz tako gube in maščobne obloge in trdno na teksturo kože. 3.Ta naprava sprejme 1Mhz ultrazvok in infrardeče energije, da masaža in zdravljenje kože, učinkovito, kot tudi izvedbo hujšanje ultrazvočno masaža za oblikuj telo, obris, odpraviti odvečne maščobe, ton mišice, spodbujajo zdravo delovanje telesa skozi pomlajevanje celic in telesno presnovo rehabilitacijo. 4.Ta instrument lahko hkrati opravljajo ultrazvoka, infrardeče in microcurrent kožo in telo terapije. 5.Ultrazvočno terapijo:

V massager sonda lahko ustvarite ultrazvočne vibracije na hitrost 1,000,000 krat na sekundo, ki je najbolj primeren za nego telesa in lahko vplivajo na kožo, predvsem na dva načina: Mehanske in toplotne dejanje ( Fizikalne ) in kemično delovanje. 6.Toplotno terapijo:

Ark ovratnik okoli massager sonda oddaja infrardečih žarkov na spekter 8-12nm, lahko dobite globlje v kožo in podkožno tkivo.

Kako uporabljati: 1.Očisti vašo kožo pred uporabo. 2.Širjenje oblikovanje telesa izdelka na kožo enakomerno ( uporablja izdelek posebej v vsakem razdelku, da se prepreči zračno sušeni in povzroči oslabljeno, ki absorbira vpliv ). 3.Vtiča v shujševalni in proslavi napravo. 4.Vklop VKLOP in rdeča lučka bo utripala. 5.Pritisnite SONIC gumb enkrat za nizke intenzivnosti (NIZKA), dvakrat za visoke intenzivnosti (VISOKA ).Uporabite nizke intenzivnosti na vaš obraz, visoko intenzivnostjo se lahko uporablja v drugih delih telesa, kot so roke, noge. 6.Širjenje izdelek za nego kože ( telo obliko izdelka ) na območjih, ki jih želite uporabljati masaža. 7.Ne pozabite, da bo vaša koža navlažena ( Opomba: Gel za nego kože, izdelki so priporočljivo, saj so bolj prevodno).Parameter: Adapter vhodno napajanje: AC100-240V Adapter izhodna moč: 15V,800mA Ultrazvočno frekvenca: 1MHz

Tehnologije:

EMS + Ir + Ultrazvočno

1.V ultrazvočni val masaža lahko nburst maščobe in tighren kožo brez rebounce.

2.V intrared ray lahko obnovite elastičnost in aktivne celice bolj temeljito.

3.5 Načini EMS (Prisluškovanje, Masaža, Gnetemo, Razreza, Hujšanje),5 intenzivnost izbor, svobodno izberejo eno, da se boste počutili udobno.

4.Opomba:

V ultrazvočni val in daleč infrardeči bo povzročilo topel občutek na vaši koži, To je normalen pojav,prosimo, uporabite z lahkoto.

Značilnosti:

1.Učinkovit ultrazvočni obraza in telesa beautifying massager.

2.EMS za zdravljenje kože in telesa, hujšanje.Pomlajevanje kože, infrardečo toplotno terapijo napravo.

3.Izboljša teksturo kože, proti gubam, pomaga v boju proti maščobnih področjih, napenja.

4.Hitro in učinkovito zmanjšanje in dal olajšave iz hude kronične bolečine, druge vrste telesne bolečine.

5.Uravnavajo notranje izločanje in pospeši uživanje maščob,uresničitev sanj telesa, hujšanje.

6.Mini in eleganten videz, priročno za prevoz,enostaven za uporabo.

7.Za oba obraza in telesa uporabo.

Specifikacija:

1. Daleč ir ima naslednje funkcije:

Iz ogljikovih vlaken snop okolici sonde lahko povzročajo infrardečih žarkov z valovno dolžino, ki segajo 8

-12µm.To lahko prodrejo globoko v kožo,povečanje vigor kože,aktivirajte celice in pospeši presnovo.

2. Ultrazvočno imajo tri glavne funkcije:

To lahko spremeni zmogljivost in pretok vsaka celica z natančno masaža funkcijo, ki je imenovan kot celice masaža.To lahko spodbuja in prilagodite cytomembrane, povečanje prehodnosti med povrhnjico, svoje termične,fizične in kemične vplive, lahko dvig temperature globoko v kožo za 0,5-1°C,spodbujanje kože absorbirajo esence,pospeši presnovo in krepijo regenerativne seveda tkiva.Ultrazvočno lahko tudi pri razgradnji odpadkov okoliških maščobe,porabljajo energijo,popravilo limfni in kapilarne žile s težo izguba in slika kiparstvo funkcije.

3. Mikro tok:

Masaža z mikro tokom,spodbujanje mišice s pasivno gibanje po tekočih.Mišično gibanje porabi maščob,sladkorja in ogljikovih hidratov okoliških tkiv.Pod normalno gibanje, mišice lahko porabijo 60-70 joule energije na sekundo, vendar pod visoko frekvenco gibanja,mišice lahko porabijo 3000-4000 joule energije na drugi.

Opomba:

To lahko ne segreje.le infrardečih žarkov, ki ustvarjajo del toplote, ultrazvočno masaža sonda del brez funkcije toplote.

1. Po ultrazvočni vklopljena funkcija za nekaj minut, se dotaknite površine masaža glave brez očitnih toplote.To je dokaz, da je instrument, ki ima dobre rezultate in toplotne izgube del je nizka.

2. Uporablja 10 ogljikovih vlaken, ki kot toplotni vir za ustvarjanje naravne infrardeče žarke.Infrardeči obsevanih celic ponavlja in zbadanje, ustvarjajo toplotne reakcije in pospeševanje razgradnje maščob.

3.EMS način luč ne vključi, če pritisnite sonic način.EMS zdravljenje z lepljive elektrode blazine.in ne način, če prilagodite način izbirna tipka, da na dnu, ne intenzivnost če prilagodite intenzivnost izbirna tipka, da na dnu.prosimo, upoštevajte to.

4.Sonic način(brez Ems način ta čas), ne potrebujejo blazine.

5.Če želite, da uravnavajo izločanje in spodbujajo porabo maščobe, morate EMS.

6.Če želite masažo vašega telesa, da izgubijo težo in nego kože, morate Sonic.

Oznake: povezavo vip, aparati galvanski telo, esc hujšanje, cavit, gel ems hip, brazilija zastavo pin, gel za masažo pad, ultrazvočne naprave za zobe, slim obliž grelni obliži roko, dhl.

Podatki

Postavka 3 v 1 Ultrazvočno Hujšanje Stroj
Uporaba Primerno za Obraza Telo trebuha roko, nogo pasu stegno
Function2 Pomlajevanje kože,Lajšanje Bolečine in Hujšanje
Features2 Hujšanje, Izgubijo Težo, Gorijo Maščobe Dvigalo
Material ABS
Blagovna Znamka foreverlily
Features8 3 v 1 Ems Oblike Telesa Stroj
Poreklo CN(Izvora)
Function1 izguba teže
Features7 Osebna Nega Orodja, Lipo masaža
Function3 anti celulit
Features6 EMS, Ir, Ultrazvok, Kavitacija, Sonic
Uporaba Telo
Features4 Kavitacija Pralni Hujšanje
Številka Modela ZM011001

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

VIP Ultrazvočno EMS Telesa, Hujšanje Massager za prosti Brazilija

VIP Ultrazvočno EMS Telesa, Hujšanje Massager za prosti Brazilija

Podobni izdelki: