Logitech CC2900ep PTZ Pro 2 HD Video Kamera Konferenca

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€535.43

-23%

€695.37

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Opis

● Strokovno-kakovost video kamero, ki je primeren za konferenčne sobe in zasedanje prostora

Logitech PTZ Pro kamera je opremljena z pan-tilt-zoom (PTZ) funkcije, je HD video kamera premium razred.Konferenčne sobe, idealne za uporabo v srečanje prostora za strokovnjake, kot so izobraževalne ustanove, zdravstvenih objektov.Tako lahko enostavno povezana z plug-and-play gostiteljice preko enega samega kabla USB, namestitev je končana v nekaj minutah.Prejel združljivost certificiranje večjih video konference aplikacije, bo na voljo v večini srečanje programske opreme.

● Ga je mogoče uporabiti v vsakem okolju

Srečanje prostora, konferenčne sobe, učilnice, Če razmišljate, video kamera, ki je primeren za tako usposabljanje okolje, PTZ Pro kamera je priporočljivo.Strokovno-kakovost video je zahteva, ki je primerna za manjše do velikih prostor, vse urada, drugih strokovnih okolje.

● Potrjevanje poslovni razred

PTZ Pro kamero, ki je pridobil različnih soglasij, deluje z najbolj video konference aplikacije.Morda ne bo združljiva tudi z že vaš program.Skype ™ s potrdilom, Skype za Poslovne potrdi, optimizirane za Microsoft® Lync®, kot so Cisco Jabber® / WebEx® postavkah, je pridobil različnih potrdil.

● Zajame vse akcije

Vsaka soba in prostor, ki zajema vsako potezo.PTZ Pro kamera je ne samo podal 1080p video, zornega kota 90 stopinj, 260 stopinj pan in tilt funkcija 130 stopinj.Vleče se odraža široko, in lahko razširite z 10-kratno povečavo.Visoke ločljivosti objektiv samodejno osredotočen na ljudi in blaga, da zajame ostre slike.

● Enostavno upravljanje z daljinskim upravljalnikom

Daljinski upravljalnik za dlan velika, lahko nadzorne funkcije, kot so pan, nagiba in povečave.Lahko enostavno shranite do treh prednastavitev prikaz kota.Uporaba Skype za Poslovne in Microsoft.Programske opreme, kot so Lync, lahko tudi upravljanje kamere na daljavo.

★ AC100-240V / 50-60Hz model (Tip A priključite)

Prosimo, dobro prepričajte, moči in napetosti v vašem območju.

V napetost, razen zgoraj, ta izdelek ni mogoče uporabiti.

■ Tehnični podatki

Številka Modela: CC2900ep

Velikost telesa:

Kamera: višina x širina x globina: 130 mm x 130 mm x 150 mm Teža: 590g

Daljinsko upravljanje: višina x širina x globina: 50 mm × 120mm x 9.8 mm Teža: 48 g

Sistemske Zahteve:

Windows® 7, Windows 8.1, Windows 10 ali novejši

Mac OS X 10.7 ali novejši

Google Chromebook ™ različica 29.0.1547.70

Platforma 4319.79.0

Sistemske zahteve: 2,4 GHz Intel® Core 2 Duo procesor, 2 GB ali več RAM, trdi disk, prostor za fotografijo in video, USB 2.0 port (USB 3.0, kompatibilen)

Kamera:

Kakovost slike v visoki LOČLJIVOSTI 1080p pri 30 fps

Razširljive video coding, H. 264 UVC 1.5 standard (SVC)

90-stopinjski kot gledanja

260 stopinj pan, 130 ° nagib (motorizirana)

10-krat zoom (nadzor daljinski nadzor)

3 vrste fotoaparat nastavljen položaj in začetni položaj gumb

ConferenceCam izdelek PTZ daleč-end nadzor kamere (s pomočjo ustrezne aplikacije)

Carl Zeiss optične leče (Auto Focus oprema)

Kensington security slot

Pretakanje Video vsebin potrditev LED

Standardni nastavek za vgradnjo luknjo

Kamere (gori za mizo ali steno)

Daljinski upravljalnik:

Sprejem obseg 3m Pls opomba: Če ima kamera baterija izdelkov, bomo odstranite iz embalaže zaradi pošiljko pravila.Pošiljko In Plačilo:

1. Bomo pošiljajo parcelo v 1-3 dneh po tem, ko ste izvedli plačilo.

In naslednje načine plačila so sprejeli www.slowoodlife.si: Kreditne kartice, TT, Western Union in Qiwi denarnice.

2. Je pošiljka brezplačna dostava preko Kitajske post air mail, če je paket teža je več kot 2 kg ali skupna cena je več kot 120 dolarjev, bomo uporabili EMS,DHL,UPS ipd ali ladje z dvema parcele ali več parcel po zračni pošti.

3. Navodilo:na težo in velikost, ki smo označena v paketu podrobnosti ni dejansko težo in velikost blaga, če želite vedeti, dejansko težo in velikost, morate le, da nas kontaktirate.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.Izdelki, embalaža se ob upoštevanju vseh sprememb, brez dodatnega obvestila.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Navodila:čas dostave je odvisen od kupca carinjenje čas ali višje Sile.Če kupec ne dobi blaga v dolgo časa, upamo, da kupec lahko obrnite na carinskih ali lokalni pošti, z namenom, da se blago takoj.

7. Dostavo metode:

O Carinski:

1. Da bi zagotovili, boste prejeli vaše naročilo brez ali nižje uvozne dajatve, bomo ugotovi kot "Darilo" z nižjo vrednost, ki ne odražajo skupno ceno, ki jo plača ali tržne vrednosti izdelkom in ne veljajo za države z različnih tarifnih predpisov.

2. Ali lahko pustite sporočilo, da nam poveste, koliko bi morali, da carinska deklaracija.Veseli smo, slediti vaš navodila.

3. Morebitne uvozne dajatve ali pristojbine, ki so kupca odgovornost.

4. Dobavitelji niso odgovorni za zamude zaradi carinsko službo v svoji državi.

5. Dodatnih stroškov ali zamud se lahko pojavijo med mednarodno trgovino.Smo iskreno upam, da ne uporabljate dodatne uvozne stroške ali carinjenje zamude kot razlog za zahtevo vračila ali šolanja negativne povratne informacije.

Vrnitev:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

3. Bomo povrnili celotno zmagovalno ponudbo amout, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, po tako Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.slowoodlife.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

Oznake: 1080p webcam, tptek ptz kamere, ds fotoaparat, kamera logitech, webcam 4k 2, celotno pc gamer, c922 logitech, logitech miška, kamera ip prostem ptz, logitech c920.

Podatki

Baterija Ni vključeno
Max. Ločljivost 1920x1080
slikovni Senzor CMOS
Številka Modela CC2900ep
Samodejno Ostrenje Da,
Paket Da,
Blagovna Znamka Logitech
Vrsta Vmesnika USB
SKU Good0204

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Logitech CC2900ep PTZ Pro 2 HD Video Kamera Konferenca

Logitech CC2900ep PTZ Pro 2 HD Video Kamera Konferenca

Podobni izdelki: