Novo Nintend Stikalo NS Vrečko za Shranjevanje Zaščitna Prenašanje Stikalo za Marios Kart Živo Nepremočljiva Organizator kart, ki NISO VKLJUČENI

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€17.91

-53%

€38.11

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Značilnosti:

1. 4-v-1 pribor komplet za Mario kart v živo: dom krog - Kaj boste dobili od te sklop: 1xhigh kakovosti kart primeru, in za preostali kot darilo: 1xkart glavo prosojno silikonski pokrovček, 1xAR objektiv črn silikonski pokrovček, 1xkart gori držala.

2. A mora imeti pribor komplet za Mario kart v živo: Dom krog - 2020 končni težka varstvo torbica za Mario kart v živo: dom vezja.Moden design primeru, da bi vaš lep kart več, prenosni, potovanja prijazen in preprost za shranjevanje.Vse okoli visoke kakovosti zadrgo za maksimalno zaščito.

3. Težka varstvo organizator za vašega kart: Trdi EVA & oxford tkanina lupini ohranja vaš kart, od naključne škode.Mehko notranji material ohranja kart brez kapljice, praskami, udarci, uprskati in prah.Priročen za prenašanje vašega kart za prijatelja doma in se igral z njimi.

4. Odlično darilo ideja za Mario Kart v Živo: Dom vezja fan: večnamenska kart gori imetnik lahko uporablja, ko ste polni & prikazovanje.Funkcije, 4 stebri in anti-slip blazine, da kart omejeno na gori držalo, da se prepreči zdrs.Dve pismi iz anti-trk silikonskih materialov.Za kart glavo & objektivu kamere zaščitni.

5. Prosimo, upoštevajte: kart NI VKLJUČEN.Zadovoljstvo kupcev je vedno naša opravljanje.Za vsa vprašanja o izdelku, vas prosimo, napišite nam, namesto da delite svoje pritožujejo, da druge stranke.

Specifikacija:

Ime: Zaščita Primeru za Preklop Mario Kart v Živo

Material:

zaščitna vodja: silikon

vrečko za shranjevanje: Oxford krpo+EVA

Parkirišče znanja: ABS železa stanja gumijasto podlogo

Skladiščenje vrečka velikost: približno 110×130×220mm/4.33*5.12*8.66 v

Parkirišče znanja velikost: približno 50×65×105mm/1.97*2.56*4.13 v

Seznam Vsebine:

1x Visoke Kakovosti Kart Primeru

1x Kart Glavo Prosojno Silikonski Pokrov

1x AR Objektiv Črn Silikonski Pokrov

1x Kart Gori Imetnika

Opomba:

Ročno merjenje, lahko obstaja nekoliko strpnosti, prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.

1) sprejemamo Alipay , Zahodne Unije , TT .Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI .

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU .

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO .NI IZJEM !Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK , po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.slowoodlife.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

Oznake: super mario nintendo, volan wii, dekor mario, primeru mario kart v živo, nintendo kolo, nameravajo stikalo, jds 055, nintendo stikalo kolo, X03, mario messenger bag.

Podatki

Blagovna Znamka Rondaful
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Primeru Kritje Za Preklop Kart
Združljiv Znamko/Model Drugo

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Novo Nintend Stikalo NS Vrečko za Shranjevanje Zaščitna Prenašanje Stikalo za Marios Kart Živo Nepremočljiva Organizator kart, ki NISO VKLJUČENI

Novo Nintend Stikalo NS Vrečko za Shranjevanje Zaščitna Prenašanje Stikalo za Marios Kart Živo Nepremočljiva Organizator kart, ki NISO VKLJUČENI

Podobni izdelki: