AIYIMA JRC5532 Pred Ojačevalnik Glasbe Glasnost Zvonjenja Nadzorni Odbor Vročina op amp preamplifier odbor AC Dvojno 12V-18V

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€18.46

-20%

€23.36

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Sorodne Oblike So:

Opis:

Vsi deli tega izdelka so originalni verodostojno, neokićen, čisto kakovosti; uporabo visoko kakovostnih izvirnih delov, ne samo, da se zagotovi kakovost in varnost, dolgo življenjsko dobo, kar je še pomembneje, da bi dejansko uspešnost za doseganje oblikovanje ciljev močne garancije.Opravljanje kakovost je naše dosledno cilj.

Podrobnosti o izdelku:

1), ki se uporabljajo originalni JRC5532 čip

2)glavni krog elektrolitski kondenzator signal sprejme znane blagovne znamke, in glavni filter kondenzator sprejme ELNA zmogljivosti 6×1800UF, da se zagotovi stalen tok močan power podporo.

3) Je upor uporablja pet-kovinski obroč upor, in glavne zanke uporablja pet-kovinski obroč film upor z natančnostjo ±1%, da se zagotovi dober signal-to-noise ratio.

4) levi in desni kanal vnos spojka kondenzatorji sprejme WIMA 1UF spojka, uvoženo iz Nemčije, in visoki zvok je bolj sladko!Visoko bas ujemanje je bolj kot nalašč!

5) PCB sprejme 1.6 mm debelo dvojno stranicami ploščo, 2.0 oz debele bakrene, in spray tin postopek, da se zagotovi dober sedanje delovanje.V prvem razredu PCB kakovosti.

6) Popolnoma zaprtih dustproof potenciometer, bolj stabilno delovanje, bolj trajen kot redni potenciometri!

7) postavitev celotnega vezja postavitev je zelo strogo in razumno.Delo je stabilen in zanesljiv, nizke frekvence zvoka, je trdna in močna, signal-to-noise ratio je odličen, in dinamični razpon je širok; podrobnosti so jasne, začasnega odziv je odličen, in vse vrste glasbe, igrajo dobro, in ima zelo dobre rezultate v družini predvajanje okolje.

8) pred fazi je povečavo stikalo, ki se lahko prešli med 5 in 9-krat.Odbor je operativno ojačevalnik vtičnice, ki je lahko prosto spremenila in dopolnila glede na svoje preference.To je prožno in priročno za izpolnjevanje različnih poslušanje zahteve.

Osnovni parametri:

Napajalna napetost: AC Dvojno 12V-18V.

PCB velikost: 140*70 mm (širina brez potenciometra ročaj dolžina)

Potenciometer razdalja: z leve proti desni 24 MM* * 24 MM* * 24 MM

Embalaža Incliding:

1PC x Aiyima JRC5532 Pred Ojačevalnik Glasbe Glasnost Zvonjenja Nadzorni Odbor

Oznake: v tube ojačevalec, headphon amplifi, aiyima bluetooth, oja hifi, modul ojačevalnik odbor, opa2134pa, preamplifi, odbor lm1036, ghxamp visoko, aiyima uho.

Podatki

Paket No
Blagovna Znamka Aiyima
Številka Modela NOBEN
Kanali 2 (2.0)
Vrsta Doma Ojačevalnik
Največja Moč Na Kanal 100W

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

AIYIMA JRC5532 Pred Ojačevalnik Glasbe Glasnost Zvonjenja Nadzorni Odbor Vročina op amp preamplifier odbor AC Dvojno 12V-18V

AIYIMA JRC5532 Pred Ojačevalnik Glasbe Glasnost Zvonjenja Nadzorni Odbor Vročina op amp preamplifier odbor AC Dvojno 12V-18V

Podobni izdelki: