Android 10 4G+64 G DSP DSP Za Hyundai Elantra 6 2016-2018 Avto Radio Večpredstavnostna Video Predvajalnik Navigacija GPS IPS 2Din 4G+64 G

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€91.73

-41%

€155.48

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

★ Je primerna za vaš avto? :

1. Preverite ustrezno model in leto izdelka in avto

2. Primerjajte vgradni položaj izdelka z avtomobilom, ki ga je treba nadgraditi

3. Preverite, če je izdelek, napajalni kabel vmesnika je primerna za vaš avto (opomba: ni vse vmesnike original avto mora biti vzpostavljena povezava)

4. Če se vam še vedno ne morem soditi, nam pošljite original avto radio mesto montaže (spredaj) slika in original radio nazaj vmesnik sliko, da nas

Privzeto okvir poslal je ELANTRA 2016-2018 (leva stran slike), če potrebujete ELANTRA 2018-2020, prosimo, obrnite na nas

V odgovor na problem slaba kakovost zvoka z vgrajenim mikrofonom radia, je T3L/T9 radio prihaja z RCA kabel in zunanji mikrofon, ki podpira priključitev zunanjega mikrofona za zagotavljanje kakovosti klicno

PS:

Podpora za povezavo subwoofer

MIC vmesnik je 2,5 mm

Če želite uporabljati nekatere aplikacije, kot so Yandex zemljevidu ali druge pogoste posodobitve, ki zasedejo veliko pomnilnika, zato je priporočljivo, da kupite teče pomnilnika, različico več kot 2 gb, da bi dobili gladko izkušnje, ki je, zakaj so nekateri stari Android telefoni so dobili zaljubljen

Podpira Večino Jezikov po vsem Svetu angleški русский 한국어 عربي 日本語 עברית itd

Develuck avtoradio podpira skoraj vse jezike na svetu, če nas boste potrebovali, če želite spremeniti jezik za vas pred pošiljanjem, prosim, pustite sporočilo na naročilo

Nasvet: lahko pa kliknite na spodnjo povezavo, če si želite ogledati vse jeziki, ki jih podpira Develuck avto radio.

>>365 dni garancija + navodila za namestitev + online smernice

★Smo se neprestano trudimo, da bi inovativnih strojne in programske opreme avtomobila multimedijski predvajalnik, radio, vam z osebno in visoko-kakovostno izkušnjo.Kot podporo, da bi nam petimi zvezdicami, povratne informacije in souporaba fotografije ko prejme paket, bomo podaljša garancijski rok za 6 mesecev.

★Nudimo brezplačno vdelane programske opreme, programske opreme in GPS navigacijski zemljevid posodobitve.

★Če izdelek ima težave s kakovostjo v roku 1 leta po potrditvi prejema, bomo neposredno zamenjavo novega stroja za vas.Vendar, se najprej obrnite na nas za reševanje po-prodajne vprašanja.Ta garancija ne velja za škodo, ki jo povzročijo nesreče, zlorabe, zlorabe ali spremembe izdelka.

Resnično Android 9.0 sistem, program za podporo razcep zaslon, bo vaše uporaba bolj priročna, podporo več najnovejše aplikacije.

Najnovejše tehnologije, ki z uporabo naprednih Android navigacijske rešitve, podpira več po meri nastavitve in odpre več možnosti za uporabnike.

V primerjavi z originalno avto, zaslon je večji, barve so bolj žive, in podpira gledanje z več zornih kotov.Nov okvir je narejen po originalni avto, ki se odlično prilega s svojim avtom in je enostaven za namestitev.

Glavni gonilnik uporablja zemljevid navigation na levi strani zaslona, in co-pilot ali zadaj otroka (s video izhod) ure najljubši TV program na desni zaslon.

Podpora split screen display koli 2 aplikacije, ki združuje bo.

Video podporo in DVR uporabo Plavajoče Okno, prilagodi položaj prikaza in da bo vaše doživetje vožnje polna kul barve.

Podpora zadaj video izhod, avto lahko še vedno izpolnjujejo zabava potrebe otrok, v zadnji pa ob upoštevanju vožnje.

Najnovejše andriod 9.0 4 osnovni sistem, ki podpira 1 GB RAM + 16 GB ROM in 2 gb RAM-a + 32GB ROM opcija, še naprej bomo za začetek močnejši stroji, prosimo, bodite pozorni, da naši trgovini Prejemajo obvestila za nove izdelke).

Privzeto vgrajena prilagoditev je 12EQ (do 48EQ) in zvoka surround lahko nastavite hkrati, kar omogoča, da se potopite v čudovito glasbo.

Podpira skoraj vse zemljevid aplikacije.Pred pošiljanjem vaše najljubše izdelke, bomo namestite najnovejšo brez povezave zemljevid vaši državi za vas, in zemljevid bo posodobljen v rednih časovnih presledkih.Seveda, lahko se tudi odločite za uporabo spletne zemljevide.

Podpira hrbtni zaslon.Ko je avto v prestavo način, radio bo takoj preklopite na zaslon na zadnji strani avtomobila, da se zagotovi vašo varno vožnjo.

Če nimate originalne kamero, jo lahko kupite s klikom na "KUPI ZDAJ" na sliki spodaj.

Podpira povezavo z ADAS DVR

ADAS DVR je več vgrajena pomožna vožnje tehnologij, vstavljanje visoke kakovosti TF pomnilniške kartice za snemanje vsak trenutek vaše vožnje.

Več in več nacionalnih avtomobilskih proizvodnih standardov, ki zahtevajo, da se vozila morajo biti opremljena z tlaka v pnevmatikah alarmnimi napravami.Pomen tlaka v pnevmatikah alarmnih naprav, ki jih je mogoče videti.Kliknite na sliko spodaj za nakup tlaka v pnevmatikah alarmno napravo, priključite radio in povratne informacije v vaše pnevmatike stanje v realnem času.

Podpora Bluetooth povezava, omrežje na klic, telefon Bluetooth, vgrajen mikrofon radia, tudi če okolice, v hrupnem prostoru, radio podpira zunanji mikrofon povezave, ki se lahko še vedno zagotavljamo, da bo kakovost klica.

Podporo volana nadzor original avto.Za prvo uporabo različico brez canbus, ročno tipko za učenje je potrebno.Različico s canbus se lahko uporablja po preverjanju in povezovanje canbus.

Kot radio, vgrajen močan in stabilen radio podpira vgrajeni ojačevalnik žetonov priljubljenih kanalov.

Po oddaji naročila, smo morali priključiti izdelek na testu moči, nato naložite brezplačno zemljevid, preizkus zmogljivosti, in nato uporabite multi-plast anti-trk polje in bubble šok vrečko, da zagotovite, da je proizvod varen, dostavljene na vaše roke.Dostava traja 1-3 delovnih dni po nakupu, prosimo, bodite potrpežljivi.

O poprodajne:

Če je problem po prejemu blaga, vas prosimo, da nas priložnost, da vam služijo.Prosim, ne odprete spora.Spor je ravna s platformo.Platforma ni strokovno in ne more rešiti temeljnih problemov.Prosimo, da nam zaupajo.Prosimo, kontaktirajte nas čim prej Preko www.slowoodlife.si, bomo dobili nazaj, če vam v roku 12 ur zaradi jet lag

Oznake: polje ip tv, avto radio, elantra oglas 2017, avtobus elantra, i40, 2din vw android 10, strehe tv, 2 din radio android, hyundai hb20, mednarodno multimedijsko.

Podatki

Max Zunanji Pomnilnik 64 G
Hyundai Model Elantra
Digital Media Format JPEG
RAM 4G
Povezovanje Z USB ADAS DVR
Video Izhod Podporo ( neobvezno )
Out Power 12V
Priključite zunanji mikrofon
Razcep Zaslon Podporo ( neobvezno )
Originalni Avto Kamera
Operacijski Sistem Android 8.1
OSD Jezik Vietnamski
Napetost 12V
Poreklo CN(Izvora)
Din Double Din
Original Volan Nadzor
Primeren za modele
Velikost Zaslona 9"
CPU
Android Sistem
Vmesnik USB
Za Vozila Znamke/Modela HYUNDAI
TF/Micro SD Slot, 2
Vrsta Materiala Plastični
Skupaj Z Okvirjem
Uporaba Plavajoče Okno
Ime Modela Android 8.1 igralec
Vključno s CANBUS
RAM ROM
Postavka Velikost 22 cm*13 cm*5 cm
Posebne Funkcije Podpora Can-Bus
Ločljivost 1024*600
ROM 4G
Element Teža 1.7kg
Blagovna Znamka Develuck
Elantra-Leto 2015

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Android 10 4G+64 G DSP DSP Za Hyundai Elantra 6 2016-2018 Avto Radio Večpredstavnostna Video Predvajalnik Navigacija GPS IPS 2Din 4G+64 G

Android 10 4G+64 G DSP DSP Za Hyundai Elantra 6 2016-2018 Avto Radio Večpredstavnostna Video Predvajalnik Navigacija GPS IPS 2Din 4G+64 G

Podobni izdelki: