Strokovno Multi-funkcijo Gel za Lase Nano Parna Pištola za Lase Nano Nego Las Oprema za Lase Škropilnica Vlažilne Barber Accessorie

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€44.79

-54%

€99.53

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Strokovno Multi-funkcijo Gel za Lase Nano Parna Pištola za Lase Nano Nego Las Oprema za Lase Škropilnica Vlažilne Barber Accessorie Specifikacija: Barva: Bela Material:Plastika

izdelek velikosti:22*12*21 cm

Izdelek teža:1,3 kg

Napajalni kabel, dolžina:3 metrov Vode Rezervoarja: 260ml

Moč: 1200w

Vrsta vtiča: EU Vtič(220v), UK Vtič(220v), AU Vtič(240)(Izbirno)

Napetost: 220v/240v Funkcijo: 1.Nano delci lahko prodrejo v lase jedro in hidrat in neguje lase, tako kot za popravilo poškodovanih las.

2.Lahko se uporabljajo za barvanje las, barve za lase, za nego las zdravljenja, ki zagotavljajo boljše nego las izkušnje.

3.Izdelan iz kakovostnega materiala, plastike, trajno uporabo.

4.Primeren za profesionalno frizerski salon uporabo ali osebno uporabo.

Previdnostni ukrepi:

Ko uporabljate to napravo, je treba strogo uporabite destilirano vodo ali destilirane vode po dechlorination, da bi se izognili preostalega klora v pitni vodi: kloroform, itd.

Zakaj nano - s pojavijo vijolična, če si ogledali:

Ko pregreto vodo vodne molekule se injicira v zrak, del vodne molekule so mešane z normalno temperaturo plinastih vodnih molekul v zraku v obliki mešane plina nano vodne molekule (0.26 nm) in majhne vodne kapljice s premerom približno 312-405 nm.Med njih, saj majhne vodne kapljice se lahko odražajo v najkrajšem valovne dolžine vidne v človeško oko, vijolično svetlobo, vijolična svetloba bodo prikazani.

Nano-vodne molekule -- 0.26 nanometers v premeru -- ne odsevajo svetlobe in so pregledni.

Vijolična nano-mešano --- majhne vodne kapljice s premerom približno 312-405 nanometers vlaga, ki lahko odražajo vijolično svetlobo.

Modro nano-mešano --- majhne vodne kapljice s premerom približno 460-480 nm notranjosti, lahko odražajo modro svetlobo.

Zaključek:

1. Bolj modro vodo , večji majhne vodne kapljice v nano-mešane pare, manj je prodrl v lestvice, najboljša članica nano-voda : pregledna, da sivke.

2. Če se voda kaže, bela, to pomeni, da je splošno vode članice.Premer vodnih kapljic delcev je prevelika, in to je bolj težko, da prodrejo v lestvice.

Package Vsebina: 1 * Glavni Stroj

Opombe:

1.Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja. 2.Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Oznake: nano lase parnik stroj, crimper in curler, pištolo, kopel uho, megle nano škropilnica, frizerski spray, hairdress, suho pranje las, lase salon opreme, 870 remington.

Podatki

barve Bela
Napetost 210-240V
Napajalni kabel dolžina 3 metrov
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija Lase perm nego
Plug standard UK
Ime Izdelka Nano brizgalne pištole
pošiljatelj Letalski Pošti,
Material Plastični
Steklenica Za Vodo Zmogljivosti 260ml
Nadomestilo Politike Na voljo
Nazivna moč 1200W
Vrsta BLUE MAGIC
Oringin Državi Kitajska
Nazivna Napetost 220-240V/50HZ
Dostava 3 Dni

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Strokovno Multi-funkcijo Gel za Lase Nano Parna Pištola za Lase Nano Nego Las Oprema za Lase Škropilnica Vlažilne Barber Accessorie

Strokovno Multi-funkcijo Gel za Lase Nano Parna Pištola za Lase Nano Nego Las Oprema za Lase Škropilnica Vlažilne Barber Accessorie

Podobni izdelki: