Dva Kosa Pas Mapo Pritrdite Pas Za 2 Ali 4 Iglo Pas Pralni Konča Velikosti 1 palca Mapo

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€12.57

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Ime Izdelka:Dva Kosa Pas Mapo

Namen:Pritrdite pas

Pralni:2 ali 4 Iglo Pas Stroj

Trak velikosti 2" Dokončaj, velikosti : 1" bomo privide te velikosti izdelek za vas.

Imamo druge velikosti izdelkov, tudi, če potrebujete kakršne koli od njih , prosim, pustite sporočilo, ko se odločite za nakup.

Trak velikost Končal velikost

2" 1"

2-1/8" 1-1/8"

2-1/4" 1-1/4"

2-3/8" 1-3/8"

2-1/2" 1-1/2"

2-5/8" 1-5/8"

2-3/4" 1-3/4"

2-7/8" 1-7/8"

3" 2"

Imamo druge Debeline preveč.in cena ni isto,če potrebujete kakršne koli od njih ,prosimo, potrdite z nami prvič.

Na splošno, dostava blaga, ki jih je poštna pošiljka, katere cena je dokaj poceni in lahko prišel 7 -15 dni kasneje.Skupna teža mora biti omejena na 2 kg.Priporočljivo je, da uporabljate nakupovalno košarico, ko kupujejo različne izdelke in prekomerno telesno težo proizvodi se lahko kupili dvakrat.Če ste v nujne potrebe naših izdelkov, poštnino bo zelo drago in se posvetujte z nami še naprej.

Mi lahko dobavi skoraj vse izdelke in predstavitev je le majhen del.Če potrebujete več, vas prosimo, da nas obvesti, kodiranje, da potrdite ceno.

Mi lahko dobavi najbolj šivalnega stroja rezervnih delov in predstavitev je le majhen del.Če potrebujete več,vas prosimo, da nas obvesti, kodiranje, da potrdite ceno.Je kaj takega, kar morate storiti, je na Kitajskem, prav tako lahko pustite sporočila za nas in mi bo prizadevajo, da vam pomagamo.G. Chen Fuchao razvili prvi brusni pasu za fobric pralni na Kitajskem leta 1983. Skozi 12 let, ki se kopičijo in razvoj blagovne znamke se je pojavila leta 1995. Skozi vztrajno rast in inovacije za let, široko paleto raznovrstnih serije proizvodov so prevzeli obliko,ki bo temelj za razvoj šivanje delov sektorju.Naše podjetje usmerjena popolnoma novo vizualno podobo sistem, odlično kakovost in storitev v letu 2011, za krepitev blagovne znamke truda in kulturo podjetja.

začetek

konec

Oznake: šivalni stroj, pribor za človekove, coser, im industrijski šivalni stroj, navijanje pralni težka, šivalni stroji določa, industriel šivalni stroj, industrijska n šivalni stroj, mens stroji, priključki, noge juki, pripomočki material šivalni stroj industrijski.

Podatki

stanje Nova
Vir Mehanizem Hoja Stopala
Vrsta Industrijski Šivalni Stroj
Blagovna Znamka fu chao
Številka Modela šivanje delov
Stitch Oblikovanje Zaklepanje Šiva
Poreklo CN(Izvora)
Mehanske Konfiguracija Flat-Bed

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Dva Kosa Pas Mapo Pritrdite Pas Za 2 Ali 4 Iglo Pas Pralni Konča Velikosti 1 palca Mapo

Dva Kosa Pas Mapo Pritrdite Pas Za 2 Ali 4 Iglo Pas Pralni Konča Velikosti 1 palca Mapo

Podobni izdelki: