Pulover Ženske, Visoko Vratu Pleteni Pulover Pulover 2020 Jesensko Zimskih Oblačil Žensk Trdna Priložnostne Slim Osnovne Plesti Vrhovi Potegnite Femme

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€7.80

-57%

€18.14

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Meritve(cm)

Ena Velikost(Elastično): Bankrot 64-94, Dolžina 55, Ramenski 30-38, Rokav 54

Zgoraj je podrobno ravno meritve to oblačilo.Meritve lahko obstajajo 1-3 cm napak zaradi ročnega merjenja.

Ne "Ena Velikost" ustreza mi?

Običajno "Ena Velikost" to oblačilo ustreza za: Rusija Velikosti: 40-46; NAM Velikost: 0-10; Evropa Velikost 34-40; UK/SLO Velikosti 6-12. Ampak za dodatno potrditev, če je "Ena Velikost" to oblačilo ustreza, vas prosimo, da nujno glejte oblačilo meritve primerjamo z vaše telo meritve.Če ste še vedno v dvomih glede velikosti, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Model Show

Sodi v ljubezen moda v naše obleke!Uživajte vsak dan v naše obleke!

Pravo Fotografijo

Pravo fotografijo z resnično kos!Trgovina naše obleke brez skrbi!

Poslovno Sodelovanje

Dropshipping na debelo in so tako dobrodošli.Nimamo količina omejena.Še en kos je podprta.Da več, več popusta.Za dropshipping, mi lahko pošljete element, da vaše stranke, ki so neposredno in ne pusti vse naše podatke.Na debelo, vam bomo ponudili popust ali pošljite brez izrecnega dostava.In OEM ODM, so podprte.Vabljeni, da bi razpravljali drugo sodelovanje z nami.

Povratne informacije

Če ste zadovoljni, prosim, pustite 5 zvezdic povratne informacije.Če ne boste zadovoljni, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustijo povratnih informacij ali odprete predmet spora.Bomo poskušali naši moči, da reši vse težave za vas.Komuniciranje je najboljši način za rešitev problema.

Barva Razlika

Trudimo se, da se prikaže barve kot je natančno, kot je mogoče, vendar pa zaradi razsvetljavo, različne zaslon, osebno razumevanje barve in drugih razlogov, barvo dejanski element, ki je lahko nekoliko razlikuje od slike na spletni strani.Prosimo, da barvo dejanski element, kot končno barvo.Barva razlika ne pripada kakovosti problem.

Dostava

Priprava Čas: 3-7 delovnih dni.Razmislite dostave hitro in oddaljeni naslov, lahko uporabimo druge načine pošiljanja namesto način dostave v vaše naročilo.Zaradi različne carinske politike različnih držav, je lahko uvoznih dajatev, davkov in drugih carinskih dajatev, ki bi morala biti plača kupec.Kupci, ki nosi vso odgovornost za vse dodatne stroške, ki (če sploh).

Vrne

Podpiramo brez razloga vrnete politike.Postavka morali biti vrnjeni v roku 7 dni po prejemu.Prosimo, poskrbite, da postavka v dobrem stanju.Kupec plačati za vrnitev poštnine.

Oznake: pulover ženske otroci, cikel jersey moški, tanko turtleneck ženske, rjav pulover ženske, er puloverji, korejski slog pozimi, priložnostne ženske, potegnite ženske, vrh ženske, ženska jopica.

Podatki

Oblačila Dolžina Redni
Starost Starosti 18-35 Let
Sestava Materiala Poliester, Najlon, Viskoza
Rokav Slog Redni
Slog Priložnostne
Debelina STANDARD
Tehnika Računalnik Pleteno
Številka Modela SG1627
Blagovna Znamka Croysier
Ovratnik Turtleneck
Material Poliester
Rokav Dolžina(cm) Polno
Dekoracijo NOBEN
Vzorec Tipa Trdna
Spol ŽENSKE
Zapiranje Tip NOBEN
Postavka Vrsta Puloverji

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Pulover Ženske, Visoko Vratu Pleteni Pulover Pulover 2020 Jesensko Zimskih Oblačil Žensk Trdna Priložnostne Slim Osnovne Plesti Vrhovi Potegnite Femme

Pulover Ženske, Visoko Vratu Pleteni Pulover Pulover 2020 Jesensko Zimskih Oblačil Žensk Trdna Priložnostne Slim Osnovne Plesti Vrhovi Potegnite Femme

Podobni izdelki: