PeriPage Mini Žepni Brezžični Termični Tiskalnik za Fotografije Foto Oznake Memo Prejemu Papirja Tiskalnik s Kablom USB za Android iOS

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€26.57

-33%

€39.67

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Značilnosti:

Povezovanje Metoda: Podpora za Brezžični BT 4.0 povezana s pametnim telefonom in kablom USB povezan z RAČUNALNIKOM.Prosimo, upoštevajte vodič za uporabnika, da prenesete relativno APP(PeriPage)/voznik na vaših napravah.

Tiskanje Vseh, ki Vam je Všeč: Podpira več funkcij, jo lahko natisnete fotografije, nalepke, sporočila, sezname, evidence, QR Koda, splet, tiskanje in tako naprej.APP ponuja različne pisave in teme, da vaše fotografije eleganten.

Primerno za Vaše življenje: omogoča snemanje na pokrajino, ki jo vidite, snemanje njegove ali njene sladke besede, zbiranje vaje ste storili narobe, zabavno in praktično.

Okolju Prijazno: Vgrajen 1000mAh baterijo za ponovno polnjenje, ki delajo v nizko raven hrupa, termični tiskalnik ne potrebujejo kartuša, ko uporaba, nizki obratovalni stroški.

Termični Papir Očala: Tiskalnik z visoko kakovostjo tiskanja glavo, lahko natisnete 57mm(širina)x30mm(roll premer) termični papir, 203DPI resolucijo, dobro kakovostjo tiskanja.

Mini & Srčkan Videz: Majhen in lahek telo, se lahko dajo v vašem žepu ali torbi, enostavno vzamete kamorkoli.Najboljše darilo za študente, pisarniški delavci, ljubimci, prijatelji, družino.

Specifikacije:

Znamka: PeriPage

Barva: Bela/Roza(neobvezno)

Material: ABS + PC

Paper Type (Vrsta Papirja: Termalni Papir

Povezava: BT/USB

Vhod: 5V,2A

Napajanje: Polnilna Litijeva Baterija

Baterija: 1000mAh

Širina papirja: 57mm

Roll Premer: 30mm

Termični Papir Združljive: Redni/Lepilo/Oznaka

Ločljivost: 203DPI

Sistem Podpira: Windows in Android in iOS

BT Različica: 4.0

Postavka Velikost: 7.9 * 7.9 * 4.2 cm / 3.1 * 3.1 * 1.7 v

Element Teža(z papir roll): 188 g / 6.6 oz

Paket Velikost: 10.0 * 8.5 * 5.1 cm / 3.9 * 3.3 * 2.0 v

Package Teža: 315 g / 11,1 oz

Opomba:

Prosimo, preberite priročnik za uporabo, skrbno, ko vaš začetek za uporabo izdelka.Prosimo, da prenesete app pred uporabo povežite napravo in preko app.Hitro pritisnite gumb natisni dvakrat in se bo samodejno natisnete na papir s pomočjo 2D črtne kode.Skeniranje in je hitro povežite napravo.Nato se bo tiskanje začelo!

Če tiskanje gre narobe, prosimo, preverite namestitev zvitek papirja za tiskalnik ali pa nam pišite.Hvala!

Package Seznam:

1 * Termični Tiskalnik za Papir

1 * USB Kabel

1 * Vodič Za Uporabnika

1.Originalni izdelek slike so na voljo za stare stranke.

2.Debelo/dropshipping tako podprta, prosimo da nas kontaktirate, če potrebujete več razsutem stanju ceno ali hitrejši dostava.

3.Mi ladje po vsem svetu, ki jih na Kitajskem post,HK post EMS,DHL, Fedex,in tako naprej,glede na vašo izbiro pri dajanju naročil.mi smo nezmožen za nadzor dostavo časa,ker se obdelujejo s strani Tretjih oseb, storitev.

4.Storitev tranzitni čas je, ki jih prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo,zlasti med prazniki.

1. Če se kaj naredi, nezadovoljni in jezni, prosimo, obrnite neposredno na nas, preden zapustijo Povratnih informacij.Potrudili se bomo rešiti problem, dokler ga ne izpolnjuje.

2. Če ste zadovoljiti s točko, prosimo, dodajte naši trgovini najljubši seznam in pustite pozitivne povratne informacije (5stars) za spodbujanje nas! ?

3. Prosimo, ne puščajte koli negativna ali nevtralna povratne informacije ali odprete kateri koli spor, brez komunikacije z našo servisno ekipo, prepričani smo, da lahko rešijo problem za vas popolnoma na prijazen način !

Oznake: termični tiskalnik za etikete, aibecy skener, portabl tiskalnik, keychain mini, tiskalnik za nalepke, mini tiskalnik, oznaka machin, beležnica, opomba lepljive, črnilo laserski tiskalnik.

Podatki

Podajanje Papirja Način Roll Feed
Uporaba Foto Tiskalnik
Številka Modela Peripage A6
Vrsta Drugo
Dvostranski Tisk No
Vrsta Vmesnika USB
Podpira Tiskanje V Omrežju No
Potrošni Tip Termični Papir
Postavka Dolžina 17-19.3cm
Max. Ločljivost 203dpi
Max Velikost Papirja Drugo
Blagovna Znamka aibecy
Hitrost Tiskanja 16ppm

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

PeriPage Mini Žepni Brezžični Termični Tiskalnik za Fotografije Foto Oznake Memo Prejemu Papirja Tiskalnik s Kablom USB za Android iOS

PeriPage Mini Žepni Brezžični Termični Tiskalnik za Fotografije Foto Oznake Memo Prejemu Papirja Tiskalnik s Kablom USB za Android iOS

Podobni izdelki: