3 Barve Trdna Čarobno Zapestje Rokavice umetnostno Drsanje na Ledu Usposabljanje Rokavice, Topla Flis Toplotne Varnost Otrok, Odraslih Non-zdrsa rokavice

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€8.37

-50%

€16.74

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Hvala za vašo pozornost!

Je naša strast za drsanje tukaj, za vas izdelati lepoto.

Ljubezen branje, tudi radi potujejo, ljubezen živahno, bolj uživajo rojstva vsak lepe obleke.To je velik otrok ljubezni in otrok, in kot nalašč idealist.Smo granat umetnostno drsanje factory store, tukaj, in izpolnjujete!!!

Imamo čisto in urejeno delavnico in strog delovnega toka v Novo Okrožje kitajske.Glavna dejavnost za umetnostno drsanje oblačila, umetniške gimnastiko, oblačila, ples, oblačila in druge športne umetnosti oblačila design, proizvodnja in trgovina na debelo in drobno.Smo strokovno načrtovanje ekipe z bogatimi izkušnjami in strast za opravljanje kostume.Izdelkov, ki so bili prodani po vsej državi in v tujini, in so osvojili široko pohvale.

Tkanine z visoko elastično teksturo žamet, preja, spandex in drugi proizvodnja, uporaba elegantno šifon krilo, elastične preje, visoko elastična tkanina, stroj, znoj, svetle barve, fine izdelave, smo neplačila na Bližnjem Vzhodu, vrtanje, rezanje površine 8-12, da vam pomaga v areni Pina Pina ples.

Izdelkov Prikaži

Kromatične:

1. Vse blago, ki fotografije za poklicni fotograf, skrbno fix sistem in barvo, kot je daleč, kot je mogoče, in dejansko blago prilagoditev, fizično.

2.Ampak, ker lučka sveti, zaslonu barvno odstopanje, osebno razumevanje različnih barv, objectmight obstajajo nekatere barvne fotografije, s tem težave ne pripadajo blago kakovosti problem, končno barvo z dejansko blago, ki prevlada.

VELIKOST

Naše rokavice imajo veliko elastičnost, primerna za otroke, starejše od 4 do odraslih lahko obrabe, diamond vzorec naključno poslano! ! !

Obvestilo:

Meritve, ki jih ponujate, se obravnavajo, kot je blizu-na-kožo meritve.

Če ni velikost ustrezala vam, mi lahko pove svoje meritve prsi, pas, boki in obodnim ali trupa.Mi lahko prilagodite svoje lepe obleke za vas.

Čas dostave je odločil, glede na stil oblačil, splošno slog je približno 7 dni, kompleks slog je 10-15 dni, razen v posebnih primerih, prosimo, menijo, da naš izdelek je vreden vaš čakati.

Povratne informacije:

1. Smo odvisni od strank, zadovoljstvo za uspeh.Zato svoje pozitivne povratne informacije od 5 ZVEZDICAMI, ki je zelo pomembno za nas .Če ste stratified z naših artiklov, Prosimo, vzemite si minuto, da pustite nam vaše pozitivne povratne informacije.

2. Prosim, ne pustite vse negativne povratne informacije, preden stopite v stik z nami.Naredili bomo vse, kar moremo, in dela z vami, da reši vse težave.Pošlji negativne povratne informacije, ni prepozno, če problem ni rešen.

Oznake: umetnostno drsanje obliž, seba visoko skate, LIUHUO, umetnostno drsanje skate, drsalk, razor skate, čarobno manžeta, moški drsanje leotard, posadka sox, rbox.

Podatki

Blagovna Znamka LIUHUO
Številka Modela lh164
Ples Tip Dvorana
Spol Dekleta
Material Spandex

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

3 Barve Trdna Čarobno Zapestje Rokavice umetnostno Drsanje na Ledu Usposabljanje Rokavice, Topla Flis Toplotne Varnost Otrok, Odraslih Non-zdrsa rokavice

3 Barve Trdna Čarobno Zapestje Rokavice umetnostno Drsanje na Ledu Usposabljanje Rokavice, Topla Flis Toplotne Varnost Otrok, Odraslih Non-zdrsa rokavice

Podobni izdelki: