Novo AORON 2019 Anti-Glare Očala Očala Polarizirana Vožnjo sončna Očala Rumena Leča Night Vision Vožnje Očala Moški

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€12.57

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Dobrodošli na moji trgovini, Naš paket all-the-way-sledenje,Zagotavljajo, da je vaša parcela varno prispeli,Kaj boste uživali srečno nakupovanje!

1)Vsi naši izdelki so 100% enaki, kot so fotografije, to, kar vidite, kaj boste dobili! 2)Vsi izdelki, ki jih ponujajo visoko kakovost in konkurenčne cene. 3)Mešani velikosti in barve na debelo, ki je pozdravil, nam lahko dajejo popuste za velika naročila. 4)Razpoložljive barve: Enako Kot Fotografije . 5) Opomba: velikost se meri z roko.Tam bo majhna razlika.Hvala vam za vaše razumevanje.

Brezplačno pakiranje :

4* dodatna Oprema

1* Polarizirana sončna očala

1* Očala primeru(Naključno barvo)

1* Krpo

1* Polarizirana test kartico

Element, ki bodo dobavljeni iz 1 dni po tem, ko jasno plačilo.če ne boste prejeli,mi mail, lahko preverite to dostava.želimo, da ste se varno, hitro in approvingly.Prosimo, dovolite 7-30 dni za mednarodno dostavo.Nekaj pošiljk lahko traja dlje ob vaši lokalni carinski organi.

Opomba: upamo, da pridejo na čas, ampak ker je to mednarodna d elivery, čas poštnine bo zelo odvisna od (post office in lokalnih običajev.Hvala vam za vaše razumevanje.

Povratne informacije

1. Če ste dobili in tako kot naše elemente,pozitivni oceni je zelo cenjeno in hvala za vašo podporo.bomo vam popust pri naslednjem naročilu, če pustite nas 5 zvezdic.

2. Vaše mnenje je zelo pomembno za nas, si vzemite nekaj sekund za dopust, veliko povratnih informacij, če ste zadovoljni z našim izdelkom ali storitvijo, najlepša hvala !!Prosim email nas pred odhodom negativnih in nevtralnih povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši vprašanje.

3. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom nevtralno(3 zvezdice) ali negativna(1-2 zvezde) povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem in dopust vam srečno nakupovanje razpoloženje tukaj.Hvala!

Poprodajne storitve

1.Vaše zadovoljstvo je naša prva prioriteta.Okvarjeni izdelek bo na voljo exchange.vračilo ali zamenjavo.Napovedi so na voljo v roku 30 dni od postavka je pošiljka datum.Vse elemente MORATE vrniti v prvotno stanje, ne spremeni.

2.Veseli bomo odgovoriti na vsa vprašanja, ki jih imate, vas prosimo, da nas kontaktirate , bomo poskušali odgovoriti v najkrajšem možnem času.Zaradi časovnega pasu razlika, prosimo, dovolite 12~24 ur, da se vaš mail je odgovorila.

Upam, da bomo lahko obdržali dolgo poslovanje, sodelovanje!!Hvala !!

Oznake: moški rumena pilotni sončna očala, aoron sunglass, polar sunglass, rumena zelena sončna očala, moški sunglass, pilotni rumene leče, sončna očala, sončna očala prodaje očala, moški sunglass, pilotni modra sončna očala, aoron uv400.

Podatki

Postavka Vrsta Očala
Okvir Material ZLITINE
barvne leče Rumeno
Ime Oddelka Za odrasle
Velikost 147*134mm
Anti - ultravijolično uva uvb
Objektiv Višina 4.1 cm
Leče, Optični Atribut Polarizirana
Leče Material Polikarbonatne
Ime Izdelka Super Lahka Glare-brezplačno Polaroid Dnevno in Nočno Vizijo Očala
Uporaba Vožnja Kolesarjenje Stranka Potovanja Ribolov
Številka Modela UN3009
Objektiv Širina 6,9 cm
Očala Tip Sončna očala
Barva Okvirja Srebro Zlati
Teža 26g
Blagovna Znamka Aoron
Objektiv funkcija Polaroid, Anti-Glare
Slog Moda kul
Spol MOŠKI

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Novo AORON 2019 Anti-Glare Očala Očala Polarizirana Vožnjo sončna Očala Rumena Leča Night Vision Vožnje Očala Moški

Novo AORON 2019 Anti-Glare Očala Očala Polarizirana Vožnjo sončna Očala Rumena Leča Night Vision Vožnje Očala Moški

Podobni izdelki: