Misalwa Jeseni, Pozimi 2021 Moških Chelsea Škornji Črna Rdeča Rumena Mikrovlaken Usnja Brogue Škornji Bullock Moških Priložnostne Čevlji Velika Velikost

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€25.90

-45%

€47.96

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Kako izbrati pravilno velikost: 1. Naša velikost ni standard NAS velikosti.Standard čevlji velikost je različna v vsaki državi, vsako področje in za vsako znamko, tako da samo pozabili na svoje prejšnje čevlji velikosti in znova izberite tukaj glede na svoje noge dolžine. 2. Dolžina stopala+0~2 cm=vložek dolžina , to je normalno, prostor za čevlje ( koničasti čevlji bo treba več )

Obvestilo:

Dragi prijatelj, standard čevlji velikost je različna v vsaki državi, vsako področje in za vsako znamko,

torej, samo pozabili na svoje prejšnje čevlji velikosti in znova izberite tukaj glede na svoje noge dolžine.

O Nas - Misalwa Vrsto Trgovin, ki se nahajajo na Kitajskem največji čevlji mesto Wenzhou, zato čevlje na visoko kakovost in ugodne cene so na voljo v naši trgovini. -Nekaj usnjeni čevlji so vonj, ker so samo pridobiva iz tovarne, vonj izgine, ko ste jih v prezračevanem mestu za nekaj časa.

-Dodajte Misalwa Shrani, da shranite seznam na naši spletni strani , potem lahko dobite najnovejše promocijske informacije.

Barva Razlika

Zaradi razsvetljave, različnih strel opremo ali drug računalnik / mobilni telefon monitorji, lahko povzroči subtilne razlike v barvah.Prosimo, da upoštevate dejanski barve izdelka.

Pošiljko

-Bomo ladja vaše čevlje kmalu po uspešnem plačilu!Če potrebujete druge dostava možnosti,prosimo, obrnite na nas o dodatno pristojbino.

-Prosimo, preverite naslov in poštna številka, če je nalog.

- Ruski kupec treba zapustiti celotno ime, ko bi ,ali ne sme priti v paket od post office uspešno.

Vrne

Če obstajajo težave s kakovostjo, se najprej obrnite na nas, nato pa smo se pogovorili o vrnete in vrnili denar.

Postavke, vrnjene v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, kupec ne more dobiti polno nadomestilo,vendar se lahko vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Carinske Dajatve

Kot je za carinske pristojbine, znesek, odvisno od tega kupca, lokalne navade politike, ki plačuje davke v skladu z zakonodajo je dolžnost vsakega posameznika,ne moremo plačati v mesto.

Pakiranje

Vsi čevlji so pakirani v EPE pene, ki je okolju prijazen material, ki je boljši od zračni mehurček torbe in zaščitite čevlji tudi med plovbo .

Opomba: Obstaja 1% verjetnost za naše embalaže način, da bo proizvod rahlo deformirana (to je mogoče izterjati).Če ste um, prosimo, da zaprosijo za box embalaže (polje je brezplačno, vendar morate dodati shipping stroški polje).

Povratne informacije

Mi smo tako veseli, da bi dobili svoje pozitivne 5 star povratne informacije .Če so kakršne koli težave z izdelki,se najprej obrnite na nas.Radi bi, da odraščajo s svojo dragoceno mnenja, in se dolgo časa prijatelji.

Hvala za vaš čas!

Oznake: ankke priložnostne čevlji, moški zahodni boot, rdeča w čevlji, chelsea škornji moški men, somar čevlji moški, moški pulover, travail, ryder čevelj, chelsea ženske, čevelj.

Podatki

Slog 1 Velike Velik Obseg 38-48
Toe Obliko Krog Toe
Ime Oddelka Za odrasle
Vzorec Tipa Trdna
Kakovost Visoka Kakovost Moške Stanovanj Čevlji
Podplat Materiala Gume
Boot Višina GLEŽENJ
Zapiranje Tip Slip-On
Zgornji Material PU
barve Črna, Rumena, Rdeča
Vložek Materiala PU
Številka Modela WZRB1
Sezona Pomlad/Jesen
Boot Tip Osnovna
Slog 3 Moški Oxfords Škornji Čevlji
Blagovna Znamka Misalwa
Slog 4 Chelsea Škornji Pravi Brogue
Obloge Materiala PU
Poreklo CN(Izvora)
CN Velikost 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 Velikost
is_handmade Da,
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Material Gredi PU
Višina Pete Visoko (5 cm-8 cm)
Postavka Vrsta Čevlji
Modni Element Šivanje
Stil 2 Klasičen Moški Škornji

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Misalwa Jeseni, Pozimi 2021 Moških Chelsea Škornji Črna Rdeča Rumena Mikrovlaken Usnja Brogue Škornji Bullock Moških Priložnostne Čevlji Velika Velikost

Misalwa Jeseni, Pozimi 2021 Moških Chelsea Škornji Črna Rdeča Rumena Mikrovlaken Usnja Brogue Škornji Bullock Moških Priložnostne Čevlji Velika Velikost

Podobni izdelki: