Iz nerjavečega Jekla, Zadnji Odbijač Kritje Polico Ploščo Varovalo Varovalo za Mazda CX5 CX-5

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€25.01

-24%

€33.34

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Iz nerjavečega Jekla, Zadnji Odbijač Kritje Polico Ploščo Varovalo Varovalo za Mazda CX5 CX-5 A. Izdelana v skladu s original avto,se odlično prilegajo z avtomobilom, zadnji odbijač.

B. Zadnji odbijač stopala plošča sprejme 304 nerjaveče jeklo material, ki se umazanija&odporne na obrabo.C.Zadnji odbijač je postion, ki boli preprosto,zadnji odbijač stopala plošča zagotavlja zaščito agains odtisi, praskami, zarez, in scuffs.D.Če obstaja kakršen koli problem kakovosti,obrnite neposredno na nas,smo lahko zagotovi vrnitev,izmenjavo in vračilo storitev.

Descritpion: ①.Novo blagovno znamko. ② .Enostaven za namestitev,z nalepko. ③ .Iz nerjavečega jekla,izberite visoko meterial. ④ .Package:Set 2pcs zadnji odbijač stopala ploščo, tapnite v močan paket. ⑤ .Strokovno načrtovanje za vsako modle,močan in vzdržljiv,da lahko stojijo na vse vremenske razmere. ⑥ .To je poprodajnem izdelke brez navodili za namestitev.Način Namestitve: 1.V primerjavi s vgradni položaj po skleniti ustrezen položaj za zadnji odbijač. 2.Čiščenje položaj, kjer se morate držati. 3.Odstranite zaščitno folijo nazaj gume. 4.Toplo gor nalepko ali uporabite oprijem predlagatelja, da bi močnejše pred držijo. 5.Ga dati v originalno avto radiani,pritisnite nazaj in naprej z roko.Opomba: poskrbite za čiščenje delov, ki jih je mogoče prilepiti v naprej in jih hranite na suhem.Odtrgajte dvostranski lepilni trak nazaj proizvoda in pritisnite tesno.Ne pranje avtomobila ali mokro z vodo v roku 2 dni po namestitvi.

Oznake: Mazda 6, mazda cx 5 2011, odbijača zaščitnik mazda cx5, spredaj registrske tablice gori, mazd 6 gh, cx 8, mazda cx5, spojler mazda cx 3, cx 5 vrat polico, odbijača cx5.

Podatki

Vrsta Materiala Nerjaveče Jeklo
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Odbijači

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Iz nerjavečega Jekla, Zadnji Odbijač Kritje Polico Ploščo Varovalo Varovalo za Mazda CX5 CX-5

Iz nerjavečega Jekla, Zadnji Odbijač Kritje Polico Ploščo Varovalo Varovalo za Mazda CX5 CX-5

Podobni izdelki: